ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Allsvenskan“ 2023 – Najava 2. kola (ponedeljak)

Danas su na programu tri duela, a mi izdvajamo utakmicu između Varberga i Elfsborga. U pitanju je 2. kolo švedskog prvenstva „Allsvenskan„, a ove dve ekipe igraće na stadionu „Varberg Energi Arena„.

Iz prvog kola Varberg ima remi sa Mjallby-em, dok je Elfsborg poražen 2:0 od šampiona, Hacken-a. Kada se posmatraju kvote, dolazi se do zaključka da kladionice više favorizuju gostujući tim, a treba istaći da je situacija iz prvog kola nešto drugačija. Na utakmici protiv aktuelnog šampiona u prošlom kolu, Hacken je bio jako opasan napadački, u prvih 15 minuta je moglo da bude i tri gola. Igrač sa brojem 37, Ibrahim Sadiq, pokazao je da će biti sjajan ove sezone. U suštini, Elfsborg je bio bez pravih šansi, imali su jedan dobar šut sa distance i propuštenu solidnu prilika na kraju, ali sem toga, ono je bila rutinska pobeda gostiju. Sa druge strane, Varberg je iznenadio Mjallby odigravši 2:2 na strani, a reč je o odličnoj utakmici, gde je Mjallby postigao fantastičan prvi gol, a drugi na odbitak. Međutim, da nije sve tako crno po goste, postarali su se u poslednjih pola sata upravo oni, jer su baš tada proigrali, dali dva gola u kratkom periodu. Ruku na srce, moglo je da bude još golova za Mjallby, ali je Varberg pokazao da nema odustajanja i da će da se bori za svaki bod ove sezone.

Danas im gostuje ekipa koja iz prvog kola nema povoljan rezultat, koja nije pokazala mnogo toga, te se nadamo da danas upravo Varberg može da ih kazni, makar golom. Stoga, tipovaćemo „D1+“ po kvoti 1.50.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje