utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Allsvenskan“ 2023 – Najava 3. kola (subota)

Šveđani nastavljaju ove subote sa 3. kolom prvenstva, a danas su na programu dve utakmice.

Od 15 časova Elfsborg će da ugosti Brommapojkarnu na stadionu „Borås Arena„, a nakon prva dva kola Elfsborg ima 1 bod, dok Brommapojkarna i dalje nema osvojen bod, tj. ima 2 poraza.

Elfsborg je najpre odigrao bezidejno protiv Hackena, bez ikakve inicijative i vrlo loše, da bi potom na utakmici protiv Varberga bio daleko bliži golu, ali nisu uspeli da realizuju svoju dominaciju, te čekaju 3. kolo da postignu prvi ligaški pogodak ove sezone. Gosti su imali pakleni početak prvenstva, gde su prvo gostovali Djurgardenu i izgubili 3:1, da bi ih potom Malme pobedio pred svojim navijačima 2:1. Da li su mogli da očekuju teži start, verovatno ne, tj. jedino da su u trećem kolu ugostili i Hacken, a ovako mogu da kažu da preterano veliki broj bodova i nisu mogli da očekuju iz prve dve utakmice, ali se danas sigurno neće predati. Svakakako da su pokazali da su itekako opasni kroz kontre, ali i sa distance.

Rekli bismo da Elfsborg nije imao preteranih problema u odbrani protiv Varberga, koji i sam nije imao ogromnu napadačku inicijativu, ali protiv Brommapojkarne bi to moglo da bude drugačije, pogotovo jer su pretili jačim rivalima. Elfsborg, sa druge strane, očekuje prvi gol u ligi, posle dva neuspeha, objektivno gledano, pa ćemo da tipujemo „GG“ po kvoti 1.68, jer nam niska kvota na pobedu domaćina deluje dosta potcenjivački.

Što se druge utakmice tiče, Hacken će verovatno biti bez osmorice fudbalera, pa nam kvota od 1.55 nije toliko vredna rizika, te ćemo ovu utakmicu da preskočimo, iako to ne mora da znači da će Hacken nužno da ostane bez tri boda.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje