petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Allsvenskan“ 2023 – Najava 2. kola (subota)

Drugo kolo švedskog prvenstva „Allsvenskan“ donosi nam dva duela, a deluje da bi oba mogla da budu interesantna ljubiteljima fudbala.

Naime, kolo će da otvore, između ostalog, Brommapojkarna i Malme od 15 časova na stadionu „Grimsta IP„, koji prima svega oko 5000 gledaoca, dok iz prvog kola domaćin ima poraz od Djurgardena rezultatom 3:1, dok je Malme slavio protiv Kalmara sa 1:0.

U kratkim crtama, kada je reč o doskorašnjem drugoligašu, ekipi Brommapojkarna, u prvom kolu videlo se mnogo propusta u odbrani ovog tima, što je i bilo očekivano, ali su isto tako pokazali da ume da priprete. Najveću pretnju po gol rivala pokazali su onda kada se Djurgarden rezultatski odmakao na 3:0, te su domaći fudbaleri počeli da srljaju, opustili su se, a mogli su da prime i više od jednog gola, tako da je Brommapojkarna takođe bila opasna u završnici napada, ali bez sumnje, odbrana im je „škripala“. Sa druge strane, iako rezultatski dosta nedominatno, Malme je odigrao fenomenalan meč na otvaranju prvenstva. Kalmar je u prvom kolu mnogo grešio u odbrani, mogao je rezultat da bude daleko veći na strani Malmea, i to već u prvom poluvremenu. Na kraju, skromnih 1:0 ne odaje utisak dominacije, koja je svakako postojala.

Prosto, ne verujemo da Malme može dva puta onoliko da se ispromašuje i da ne koristi šanse, te verujemo da će ovde da upiše nova tri boda, a kvota na pobedu gosta je 1.45.


Druga utakmica dana biće između ekipa Degerfors i Halmštad, takođe je na programu od 15 časova, a igraće se na stadionu „Stora Valla„. U prvom kolu Halmštad je iznenadio AIK pobedivši ga rezultatom 2:1, dok je Degerfors poražen sa 3:1 na startu prvenstva, od favorizovane ekipe Hammarby.

Reklo bi se da je Degerfors očekivano izgubio, a isto tako da je Halmštad neočekivano slavio, pa se postavlja pitanje na koji način će to da utiče na motivaciju fudbalera danas.

Na osnovu prikazane igre iz prvog kola, Degerfors je bio opasan kroz kontre, utakmica je bila interesantna, igrao se atraktivan fudbal, a vrlo interesantno je i to da je mogla da ode i na drugu stranu da je Dijan Vukojević dao gol u 33. minutu utakmice. Viđaju se propusti u odbrani Degerforsa, pravili su amaterske greške, a golovi su većinom primljeni sa distance. Sa druge strane, fantastična atmosfera na stadionu Halmštada. Pretile su obe ekipe, ali je AIK bio bez realizacije. Brza tranzicija Hamlštada tokom većeg dela utakmice, a može se reći da je AIK smanjio prednost na individualni kvalitet, i da sem toga nisu puno pokazali.

Činjenica je da su obe ekipe pokazale ranjivost u odbrani i da će obe ekipe želeti pobedu, pa ćemo probati sa predlogom „GG“ po kvoti 1.65.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje