sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Allsvenskan“ 2023 – Najava 3. kola (nedelja)

Danas su na programu četiri utakmice trećeg kola švedskog prvenstva „Allsvenskan„, a mi izdvajamo dve koje bi mogle da budu interesantne kladioničarima.

AIK će od 15 časova da ugosti Hammarby, a ove sezone, makar do sada, deluje neprepoznatljivo loše. Da li će nešto uspeti da promeni na stadionu „Friends Arena“ u Solni, ostaje nam da vidimo. Činjenica je da u prva dva kola nisu pokazali jako malo, pogotovo u 2. kolu, gde su tokom čitave utakmice branili gol, a i to su radili neuspešno. U prvom kolu su doživeli poraz od Halmštada, te sada imaju priliku da u trećoj utakmici ostvare pozitivniji rezultat. Hammarby je u prvom kolu očekivano slavio, dok je isto tako u drugom očekivano izgubio, a ovde ga očekuje težak zadatak, jer ne treba zaboraviti da je tek početak prvenstva i da AIK itekako ima šanse da se vrati u gornji doe tabele. Pokazao je Hamarbi da ume da postigne gol i protiv jačih rivala, pa nam ovde „GG“ po kvoti 1.80 deluje interesanto, jer će ekipa iz Solne tražiti izlaz iz loših rezultata, a Hamarbi će svakako želeti da iskoristi lošu zadnju liniju domaćeg tima.

Od 17:30 na stadionu „Strandvallen“ sastaće se Mjallby i Degerfors, ekipe koje trenutno zauzimaju 7. i 8. poziciju na tabeli. Domaći tim je u prvom kolu priredio pravi fudbalski spektakl odigravši 2:2 sa Varbergom, iako su i tada gotovo ispustili pobedu, dok su u drugom kolu savladali Varnamo u ne tako interesantnoj utakmici, tokom koje su svakako bili dominantniji, ali uz sve to ostaje žal za prosutim bodovima iz prvog kola. Sa druge strane, najpre očekivani poraz Degerforsa od Hamarbija, a potom i potpuna dominacija protiv Halmštada, nakon što su gubili u prvom delu igre, i polako dodali gas, te preokrenuli rezultat u svoju korist. Obe ekipe umeju da naprave propust u zadnjoj liniji, te smatramo da bi iz tog razloga i ovog puta mogli da vidimo makar po gol u obe mreže, a probaćemo sa predlogom „GG“ po kvoti 1.75.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje