nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Anđelik Kerber – Katerina Siniakova – Najava finala u Bad Homburgu

Veliko finale u nemačkom Bad Homburgu donosi duel između Nemice Anđelik Kerber i Čehinje Katerine Siniakove. Situacija je takva da je favorit za podizanje trofeja Kerberova čija se pobeda plaća kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Ovde imamo jedan kurizitet. Imamo jednu iskusnu singl igračicu i grend slem šampionku u vidu Anđelik Kerber i iskusnu dubl igračicu u vidu Siniakove. I sad se čovek pita zašto su kvote ovako postavljene, i zašto Kerber nije veći favorit?

U poslednje vreme Anđelik Kerber igra očajan tenis. Zaista, od momenta kada je osvojila prvi grend slem, karijera ove Nemice ide nizbdro, što je neverovatno. Dosta se muči sa povredama, ali i formom. Samopouzdanje je na niskom nivou i sve to dovodi do toga da se Kerber muči i protiv igračica protiv kojih nije smela. Ovo finale nas neće zavarati, jer je i ovaj turnir pokazao da Kerber igra sa dooosta oscilacija. Zbog problema sa kišom juče su teniserke morale da igraju po dva meča i utakvim okolnostima Kerberova se bolje snašla. Pitanje je kako bi bilo da je sve bilo u redu.

Ono što je nama zapalo za oko jesu rezultati Nemice u finalima. U dosadašnjem dalu karijere Kerber je odigrala 30 finala na WTA turnirima i zabeležila 11 pobeda i 19 poraza. Ono što posebno bode oči jeste to da je set gubila na 25/30 mečeva.

Siniakova sa druge strane dosta manje iskustva. Pet finala sa skorom 2/3. No, to nije tako strašno, jer je ona pre svega dubl igračica.

Ovo su travnati tereni i nemojte sumnjati da će Siniakova imati svoju šansu. Odlična je u dubl konkurenciji, tako da finale na travi i nije neko veliko iznađenje. Protiv Kerber svakako ima šanse.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje