petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Antalijaspor anagažovala bivšeg Francuskog reprezentativca!

Žeremi Menez, nekadašnji reprezentativac Francuske novo je pojačanje turske Antalije, on u ovaj klub stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao važeći ugovor sa ekipom Bordoa.

Žermi Menez počeo je svoju karijeru u Sošou, a dobre partije donele su mu transfer u Monako, sledeća destinacija bila je Roma u koju stiže za 12 miliona evra. U ovom klubu je pružao odlične partije, odigrao je 114 utakmica, postigao 12 golova i zabeležio 22 asistencije. Usledio je prelazak u PSŽ, 2011.godine za 8 miliona evra, a i u ovom klubu Menez nastavlja da igra odlično i na 110 meča, postiže 19 golova uz 35 asistencija. Usledila su dve sezone u Milanu, gde je Menez imao odličan učinak od 20 golova na 46 utakmica. Poslednju sezonu proveo je u Bordou, gde je na 31 meču, postigao 3 gola i 3 asistencije.

Za nacionalni tim Francuske odigrao je 24 utakmice i postigao 2 gola. Sa selekcijom Francuske do 17 godina bio je prvak Evrope 2004.godine, a sa seniorskom reprezentacijom je bio učesnik Prvenstva Evrope 2012-te godine.

Pogledajte 10 najlepših golova ovog igrača, koji dosta govore o tome kakvo je pojačanje dobila ekipa Antalije:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje