nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Argentinac napušta Mančester!

Reprezentativac Argentine – Serhio Aguero na kraju tekuće sezone napušta redove – Mančester Sitija!

32-godišnji golgeter će tako nakon 10 godina napustiti „Građane“, jer mu ugovor ističe na kraju ove sezone, a uprava kluba mu nije ponudila nastavak saradnje.

„Kada ciklus dođe do samog kraja, uvek se pojave emocije. Imao sam veliko zadovoljstvo i čast da igram za Mančester Siti punih 10 godina, što je nesvakidašnje za igrača u ovim godinama. Deset sezona sa mnoštvo osvojenih trofeja, a uspeo sam da postanem i najbolji strelac u istoriji ovog kluba i da ostvarim neraskidivu vezu sa navijačima. Do kraja sezone daću sve od sebe da osvojimo nove pehare, a onda mi predstoje novi izazovi kojima se veoma radujem i za koje sam spreman“, istakao je Aguero.

Argentinac je u stigao u Mančester Siti tokom 2011. godine iz Atletiko Madrida u transferu vrednom oko 35 miliona funti. Do sada je u dresu engleskog kluba ukupno odigrao 384 utakmica uz 257 postignutih golova, čime je postao najbolji strelac u klupskoj istoriji.

Videćemo u kom klubu će Aguero nastaviti svoju karijeru, a proteklih nedelja se sjajni golgeter dovodio u vezu sa Interom i Barselonom, a nije isključen ni povratak u nekadašnji klub – Atletiko Madrid.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje