nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Jovetić: Želimo u baraž

Fudbalska reprezentacija Crne Gore je na odličan način započela kvalifikacije za odlazak na Mundijal 2022. godine u Kataru, jer su prvo kao gosti savladali Letoniju (1:2), a zatim na svom terenu i Gibraltar (4:1).

Popularne „Lavove“ sada očekuje izuzetno bitan susret protiv selekcije Norveške, a uoči ovog duela kapiten reprezentacije i ujedno ponajbolji fudbaler reprezentacije – Stevan Jovetić je izjavio da u predstojeći meč ulaze sa dosta samopouzdanja, kao i da je glavni cilj kvalifikacija zauzeti drugo mesto u grupi koje vodi u baraž utakmice.

„U dobrom raspoloženju čekamo meč protiv Norveške, jer smo savladali Letoniju u Rigi, posle velike borbe na terenu, a zatim smo uspeli da opravdamo ulogu favorita protiv Gibraltara. Haland je izvanredan talenat, ima sjajne brojke u Ligi Šampiona i Bundesligi. Ipak, Norveška nije samo Haland. Imaju oni i drugih dobrih igrača, ali i mi imamo svojih aduta. Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Ima mnogo da se igra do kraja kvalifikacija. Naš cilj je drugo mesto i baraž. Uloga favorita u grupi pripada drugim selekcijama, a mi napadamo iz senke“, istakao je napadač Monaka.

Utakmica između Crne Gore i Norveške na programu je u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu u Podgorici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje