ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ari će još jednu sezonu provesti u Lokomotivi!

31-godišnji centralni napadač Ari dres Lokomotive nosiće bar još jednu sezonu, objavljeno je na zvaničnom sajtu moskovskog kluba. Podsećamo da je brazilski fudbaler u Lokomotivi proveo kompletan prolećni deo sezone pošto je pozajmljen od Krasnodara, ali on ni po isteku dodanašnjeg ugovora neće odlaziti iz Moskve.

Ari je u redove Lokomotive stigao krajem februara tekuće godine na polusezonsku pozajmicu. Tokom završnog dela sezone u zeleno-crvenom dresu ostvario 12 nastupa, a pritom je postigao 6 golova i 1 asistenciju. Jedan je od najzaslužnijih za to što je Lokomotiva osvojila nacionalni kup i tako izborila učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Karijeru je započeo 2005. godine u Fortalezi, a nakon toga nastupao je za Kalmar, Alkmar i moskovski Spartak. Ugovor sa ruskim Krasnodarom potpisao je 20. avgusta 2013. godine. U dresu “Bikova“ je ostvario ukupno 114 nastupa, uz 34 gola i 26 asistencija. Tokom prvog dela prošle sezone na terenu se pojavio 19 puta, a postigao je 7 golova i 7 asistencija, čime je postao drugi najbolji strelac i najbolji asistent “Bikova“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje