utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Armejci“ zadržali Džejmsa, ali i raskinuli pojedine ugovore

Košarka na tlu Evrope za sezonu 2019/2020 je praktično prekinuta na čitavom kontinentu, te brojni timovi polako spremaju svog igrački roster za narednu sezonu.

Jedan od njih je i ruski klub i jedan od ponajboljih timova na Starom kontinentu – CSKA Moskva u kojem tokom ovih dana ima dosta novosti.

Nakon odlazaka – Rona Bejkera, Kostasa Kufosa, Kajla Hajnsa novi igrač koji više nije deo „Armejaca“ postao je i Mihael Kulagin kojem je istekao ugovor. Pored njih, veoma blizu da napuste klub su i Janis Strelnijeks, te Darun Hilijard.

Ipak, sa druge strane uprava kluba ugovorila je nastavak saradnje sa svojim ponajboljim igračem – Majk Džejmsom (29). Američki plejmejker je potpisao novi ugovor sve do 2023. godine.

„Veoma sam srećan što sam potpisao novi ugovor i samim ostajem u redovima CSKA Moskve i u naredne tri sezone. Nadam se da ćemo u narednim sezonama osvojiti mnogo trofeja“, kazao je Džejms.

Amerikanac je prošlog leta stigao u CSKA Moskvu iz redova italijanskog kluba, Olimpije Milana i odmah je postao „glavna karika“ u igri ruskog tima.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje