petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Budimpešta: Najava turnira

Muškarci će pored Barselone igrati i u Budimpešti. Turnir u Budimpešti je relativno nov turnir, a ovo će biti njegovo drugo izdanje.

U odnosu na turnir koji se igra u Barseloni, ovaj turnir je dosta slabiji, ali je baš ujednačen i biće vrlo zanimljivo videti ko će biti šampion ove sezone.

Najzvučnija imena koja će nastupiti u Budimpešti su:

Luka Pui kao prvi nosilac, Damir Džumhur kao drugi nosilac, Rišar Gaske, Denis Šapovalov, Andreas Sepi i još mnogi.

Titulu brani Francuz Luka Pui koji je prošle sezone u finalu bio bolji od Slovenca Aljaža Bedenea. Prethodne nedelje je odigrao vrlo loš turnir u Monte Karlu gde je ispao na samom startu od Miše Zvereva. S obzirom da brani titulu ne verujemo da će ispasti baš u prvom kolu.

S obzirom da je ovo drugo izdanje turnira nije se stvorila neka tradicija kod igrača. Tako da obraćanje pažnje na ko brani neki veći broj bodova gubi svaki smisao. Ipak, i pored toga mi bismo vam skrenuli pažnju na domaćeg igrača Martona Fucsovicsa koji bi mogao da napravi dobar rezulatat. Generalno kada se igrao ovi manji turnir u državama koje nemaju neku tenisku tradiciju, upravo domaći igrač istupi u prvi plan. Pošto je ovaj turnir dosta ujednačen ovo će biti sjajna prilika za Mađara da pred svojim navijačima napravi nešto bolji rezultat.

Turnir u Budimpešti se igra za nagradni fond od 561 345 eura.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje