nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Delari Bič: Najava finala

U finalu Delari Biča sastaće se Nemac Piter Govojčik i mladi Amerikanac Fransis Tiafoe.
Nemac ove nedelje nije imao milosti prema Amerikancima, jer je pobedio Lukaša Lacka, Džona Iznera, Rejlija Opelku i Stiva Džonsona. Kao što se da videti pobedio je tri Amerikanca, a da li će pobediti i četvrtog videćemo večeras.
Generalno gledano Govojčik je pokazao vrlo dobar tenis protiv igrača kojima je servis glavno oružje. Svoj servis je čuvao jako dobro, a prilike koje su mu pružane znalački je iskoristio.

Za protivnika ima nadahnutog Tiafoea koji igra turnir karijere. Nije bitno toliko finale, koliko su bitne pobede koje je ostvario. Redom je dobio Metjua Ebedena, Huana Martina Del Potra, Hjeona Čunga i Denisa Šapovalova. Većina ovih igrača je iz samog svetskog vrha i te pobede su mu sigurno ulile veliku dozu samopouzdanja.

Što se samog meča tiče biće zanimljivo kako će se obojica snaći. Govojčik, iako je dosta duže na ATP turu nema toliko iskustva u finalima. Do sada je osvojio samo jednu titulu i za njega je ovo veliki meč, jer pitanje je kada će mu se ukazati još jedna prilika za trofej. Sa druge strane Tiafoe je mlad igrač i njemu je ovo prvo finale nekog ATP turnira. Sigurno će biti nervoze, a nadamo se samo da neće izgoreti u prevelikoj želji za osvajanjem titule.

Iz toga razloga smatramo da je over najbolja opcija. Obojica će ući vrlo oprezno u meč, a to znači da će se posvetiti svom servisu, a tek onda pokušaju pravljnju brejka. Obojica imaju razorne prve servise pa bi i igra trebala biti brza.
Ne vidimo ovde mnogo prilika za brejk barem po onome što smo do sada videli, a pobednika će najverovatnije odlučiti sitnice.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje