ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Milioneri“ utakmicom na svom terenu zatvaraju kolo

Poslednji meč u sklopu 24. prvenstvenog kola Prve lige Nemačke „Bundesliga“ odigraće timovi, Borusija Dortmund i Augzburg.

BORUSIJA DORTMUND se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli (što je i krajnji domet, jer Bajern Minhen na prvoj poziciji ima čak 20 bodova prednosti) i nastojaće da na tom mestu i okončaju sezonu. Nalaze se u dobroj formi, jer su ostvarili tri vezane pobede u domaćem prvenstvu. „Milioneri“ imaju drugi najučinkovitiji napad u ligi sa do sada 48 postignutih pogodaka. Posebno igraju efikasno na svom terenu, gde su na 11 utakmica postigli čak 27 golova, ali i primili su ne tako mali broj – 16. Na ovoj utakmici biće oslabljeni neigranjem: J.Sancho, E.Durm, A.Yarmolenko, S.Kagawa, S.Rode, M.Philipp, R.Guerreiro.

AUGZBURG se nalazi na sredini tabele, sa sedam bodova više u odnosu na prvi tim u opasnoj zoni, te su za sada relativno bezbedni što se tiče opstanka u elitnom društvu nemačkog fudbala. Na poslednja četiri gostovanja osvojili su svega jedan bod, a ukupna gol razlika na strani iznosi, negativnih 13:16. U gostujućem sastavu neće biti: D.Baier, J.Gouweleeuw, D.Opare, M.Richter, F.Giefer, A.Finnbogason (najbolji strelac tima – 11 golova).

Predlog za tipovanje:

Augzburg koji igra dosta slabo u poslednjem periodu na gostujućim terenima ide na „megdan“ ekipi koja je čini se uhvatila pravi „ritam“, a gosti biće lišeni i usluga svoj najbojeg golgetera, te se trijumf „Milionera“ na ovoj utakmici nameće kao logičan i najizvesniji ishod.

„1“ – @1.50

Duel je na programu 26. februara na stadionu „Signal Iduna Park“ sa početkom od 20:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje