nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Rio de Žaneiro: Najava finala

U finalu Rija sastaće se Fernando Verdasko i Diego Švarcman. Za neke je ovo možda iznenađujuće finale, ali kada malo bolje razmislite ovo su dva vrhunska igrača kada je šljaka u pitanju, i zaista su pokazali najviše ove nedelje.

Verdasko je na ovom turniru podsetio na slavne dane i 2009. godinu kada je igrao tenis karijere. Redom je pobeđivao Leonarda Majera, Nikolasa Kikera, Dominika Tima i Fabia Fonjinija.
Partija protiv Dominika Tima koji je branio trofej je bila spektakularna. Osvojiti set protiv Tima bez izgubljenog gema je veliki podvig, i tada je bilo jasno da Verdasko ide do kraja.

Sa druge strane je omaleni Švarcman koji nikada nije postavljen za najvećeg favorita, ali uvek vreba iz senke. Kada mu je dan može da igra protiv bilo koga u to nema sumnje. Do finala je došao ne izgubivši nijedan set, a redom su padali Kasper Rud, Federiko Delbonis, Gael Monfis i Nikolas Jari. Ovo su više nego korektni protivnici na šljaci, a ove relativno lake pobede potvrđuju koliko Švarcman dobro igra.

Ako nas pitate over gemovi su najbolja opcija. Švarcman jeste sigurniji igrač kada su razmene u pitanju, ali njegov servis je slabašan za muški tenis, i sigurno će Verdasko imati prilike da se vrati u meč ako evenutalno bude gubio. Igra Verdasko dobro tokom celog turnira i ne verujemo da će imati one njegove crne serije po kojima je poznat. Iz tog razloga očekujemo izjednačen meč koji vrlo lako može da ode u tri seta, jer zaista neverovatno zvuči da Švarcman sa onako slabašnim servisom osvoji turnir bez izgubljenog seta.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,87

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje