subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open Dan 4: Predlog za klađenje

Drugo kolo Australijan opena donosi duel između Norberta Gomboša i Marina Čilića. Kladionice maksimalno favorizuju Čilića sa kvotom 1,12, dok je margina za gemove postavljena na 33,5.

Mi idemo u smeru Marina Čilića iako je u poznom delu karijere Hrvat i te kako sklon oscilacijama. Ipak, ono što smo videli od njega u pripremnom delu za Australijan open je više nego pohvalno. Čilić je igrao dva puta polufinale na turniru Adelajd 1 i Adelajd 2. Gubio je od Hačanova i Kokinakisa koji je kasnije i osvojio turniru. Dakle, nema mu se na čemu zameriti.

Danas je dobio protivnika po meri. Gomboš je klasičan čelendžer igrač koji sa vremena na vreme bane na najjaču scenu, ali po pravilu ne napravi ništa specijalno. Ovde je morao da igra kvalifikacije i mora se reći da je imao dosta sreće. Igrao je uglavnom protiv veterana, a prvo kolo glavnog žreba mu je donela Skatova koji je tek debitovao na grend slemovima ako se ne varamo. Dakle, može da peva Slovak i on je ovim plasmanom u drugo kolo odradio veliki posao.

No, danas ga čeka raspoloženi Čilić. Čilić je igrač kome trebaju pobede za samopouzdanje, a on ih ima trenutno. U prvom kolu je oduvao Ekvadroca Gomeza. Servis je radio sjajan posao, jer je odservirao 17 asova + 85% osvojenih poena posle prvog servisa.

Verujemo da će sličan scenario biti i na ovom meču.

Predlog za klađenje: Čilić manje od 19,5 gemova 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje