petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje – Dan 10

U okviru četvrtfinala Australijan opena snage će odmeriti Španac Rafael Nadal i Grk Stefanos Cicipas. Kladionice su ulogu favorita prepustila Nadalu. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,45 i ako nas pitate kvote su postavljene kako treba.

Nadal gazi sve pred sobom. Njegovi navijači su se mmoćda malo uplašili, jer nije igrao na ATP kupu zbog problema sa leđima. Mnogi su digli buku i halabuku oko tog problema,a koliko smo mi upućeni radilo se o blažem ukočenom stanju. Od tad pa do početka Australijan opena je prošlo gotovo 7-8 dana i čini se da je sve ok. Naravno, treba videti Nadala kad bude igrao neki duži meč, jer tada dolazi do najvećeg napora.

Što se Nadalove igre tiče sve je bilo kako treba. Bilo je tu nekih blagih uspona i padova, ali generalno gledano odigrao je dobro. Potencijalna mina u vidu Fonjinija je rešena bez većih problema, te se mže reći da je Nadal ostvario cilj. Nije trošio mnogo energije, fit je i sada može da gazi do samog kraja.

Sa druge strane je Stefanos Cicipas. Grčki superstar je u Melburn došao sa ciljem da osvoji titulu. Slično kao i Nadal imao je baš lagan raspored, a jedini meč koji je trebao da bude neki ispit nije odigrao, jer mu je Mateo Beretini predao meč bez borbe. Za neke je to odlično, ali naše iskustvo nam govori da ovo i ne mora da bude prednost, jer u ovoj fazi sezone igračima treba što više mečeva.

Mnogi misle da Cicipas ovde nešto može da uradi, ali ne i mi. Dok ne vidimo Cicipasa protiv nekog top igrača ne možemo ništa više reći. Možda će mu upravo taj meč protiv Beretinija u stvari i faliti, jer pobede donose samopuzdanje. Nadal i Cicipas uglavnom igraju tesne mečeve, ali Nadal izlazi kao pobednik i to je ključ.

Nadal će u svom maniru maksimalno napadati Cicipasov jednoručni bekend i čekati grešku. Retki su igrači sa takvim bekendom koji su uspeli da pariraju Nadalu. Veliki problem za Cicipasa je to što ne koristi slajs tako da samo neki izuzetno loš meč može ovde da poremeti Nadalove planove.

Cicipas po nama ne može više od seta, tako da ova kvota se uzima bez razmišljanja.

Predlog za klađenje: Pobeda Nadala sa dva i više setova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje