petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlozi za klađenje

Čudni su jako rezultati na Australijan openu i retko ko može biti zadovoljan. Juče je Agut prodao na najadniji način, ali eto Korne je nekako pobedila pa je bilo pola pola.

Danas ćemo za neke od  mečeva muškog singla dati neko naše malo mišljenje uz predlog pa vi odlučite šta vam se svidi.

Gael Monfis – Momir Kecmanović

Danas nam je za oko zapao meč između Miomira Kecmanovića i Gaela Monfisa. Francuz apsolutni favorit sa kvotom 1,20, a margina za gemove je postavljena na 34,5.

Mi samo jedno pitanje postavljamo, da li je vreme da Monfis izgubi set? Ok, jeste sa titulom došao u Melburn, tačno je da još uvek nije izgubio set, ali ovih 1,20 na njegovu pobedu prosto bodu u oči posebno ako se uzmu u obzir partije Kecmanovića koje su daleko od loših.

Gael nikada nije važio za igrača kome se može verovati u kontinuitetu. Igra dobro, ali ima i dosta sreće sa protivnicima koji mu dolaze kao na penal. Možda je ovaj meč protiv Kecmanovića prva prava provera, jer ono što Kecmanović prikazuje je za top 30 u ovom trenuku.

Mladi srpski teniser nekako odiše nekom novom sigurnošću koja ga nije tražila. Sigurno je pronašao i motiva u celoj ovoj zbrci koja se zbila oko Novaka Đokovića.

Predlog : Više od 34,5 gemova 1,69


Nadal – Manarino

Čini se da se Nadalu otvara put ka novom finalu i prilici za titulu na Australijan openu. U osmini finala mu dolazi Adrijan Manarino koji je juče odigrao maratonski meč protiv Karaceva. Nadal ovo mora da reši rutinski, jer ga čeka najverovatnije Zverev u četvrtfinalu.

Nadal na grend slemovima protiv levorukih igrača ima skor 32-3. Dva puta ga je dobio Žil Miler na Vimbldonu i jednom Fernando Verdasko upravo u Australiji.

U ovih 35 mečeva Nadal je izgubio tek nešto više od deset setova.

Predlog : 3-0 Nadal 1,40 / manje od 30,5 gemova 1,60


Karenjo Busta – Beretini

Ovde imamo Italijana kao velikog favorita sa kvotom 1,40. Sumnjvo zaista sumnjivo. Beretini je uspeo da dobije Alkaraza posle pet teških setova samo zbog neikustva mladog Španca. Ovaj Španac ima dosta više iskustva i sigurno će mu u najmanju ruku biti podjednako teško da prođe u narednu rundu.

Predlog: Više od 36,5 1,68

Napominjemo da predlozi nisi sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje