četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bafalo Bilsi – Sinsinati Bengalsi – Najava utakmice

Bafalo na svom stadionu čeka Sinsinati. Derbi divizijske runde koji se željno iščekuje posebno nakon onog nemilog događaja kada je igrač Bafala kolabirao na terenu. Kladionice su prednost dale Bafalu. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,35 dok je margina za poene postavljena na 48,5.

Smešna kvota ako nas pitate. Zaista, ne vidimo šta je to Bafalo učinio da bi kvota bila ovako niska. Da, imaju prednost domaćeg terena, ali i sa tim domaćim terenom kvota na pobedu Bilsa bi morala biti barem 1,50.

Pomenuli smo tu utakmicu koja je prekinuta i tipovali smo da će Bengalsi to dobiti i da će prebaciti timski over. Bengalsi su krenuli furiozno u tom meču, lako postizali poene u oba drajva, a onda se desio nemili događaj.

Motiv je vrlo zeznuta stvar, posebno u Americi kod afroameričkih igrača. Umeju da se napale kad ih potcenite i to je ovde slučaj. I sam kvoterbek Sinsinatija Džo Burou je bio iznenađen kada su ga pitali kako komentariše činjenicu da su autsajderi u ovom duelu. Momak je bio u šoku.

Sva ta situacija oko Hamlina i kako je NFL liga odreagovala nakon toga je išlo na štetu Bengalsa. Oni su najviše oštećeni u toj situaciji i to im daje dodatni motiv da večeras pokažu NFL ligi ko su i šta su.

Bafalo jeste moćan tim, ali daleko od toga da su ovoliki favoriti čak i na svom terenu. Kladionice nude marginu od 20,5 poena na Bengalse pa ukoliko želite da vam utakmica bude zanimljivija za praćenje perporučujemo tu opciju.

Predlog za klađenje: Sinsinati više od 20,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzueta sa: https://bengalswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje