subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bafalo Bilsi – Sinsinati Bengalsi – Specijal predlozi

Meč koji će svaki pravi ljubitelj američkog fudbala ispratiti odigraće se u Njujorku gde će Bafalo Bilsi ugostiti Sinsinati Bengalse. U pitanju je meč divizijske runde plej ofa. U ovom članku predložićemo neke igrače, a u zasebnom članku ćemo izanalizirati celu utakmicu.
Igrači koji bi mogli napraviti bum su:

Stefon Digs više od 80,5 jardi 1,80 / više od 6,5 uhvaćenih lopti 2,00
Džamar Čejs više od 84,5 jardi 1,85 / više od 7,5 uhvaćenih lopti 1,85
Tajler Bas više od 7,5 poena 2,00
Evan Mekfirson više od 6,5 poena 1,80

Da razjasnimo prvo o čemu se radi ovde. Za Digsa i Čejsa imamo dve opcije i obe su dobre. Na vama je da odlučite koju ćete odigrati. Apsolutno su pogodne obe i zato ih predlažemo.
Zašto ova dva igrača? Pomenuta dvojica su najbolji hvatači u oba tima. Digs je došao u Bafalo zbog Džoša Alena i da osvoji prsten. Njegova konekcija sa Alenom je neverovatna i zato je Digs od kada je došao u Bafalo jedan od najboljih hvatača u ligi. S obzirom da je ulog veliki, plasman u konferencijsko finale ovde se igra na najjače karte, a Digs je najjača.

Što se Čejsa tiče neverovatan igrač. Prošle sezone je možda bio iznenađenje, jer je bio ruki, ali i ove je izdominirao. Ponovo je u regularnom delu sezone imao 1000+ jardi iako je pauzirao nekoliko utakmica. Njegova konekcija sa Džoo Burom datira još i koledž dana i zato je Čejs među 5-6 najboljih hvatača u ligi. Ne sumnjejta da će dobiti 7-10 targeta večeras.

I za kraj dvojica kikera. Ova dva tima imaju eksplozivne napade i po svemu sudeći trebalo bi da bude revolveraški obračun Alena i Burua. U takvim okolnostima kikeri bi morali imati posla.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje