Meč koji će svaki pravi ljubitelj američkog fudbala ispratiti odigraće se u Njujorku gde će Bafalo Bilsi ugostiti Sinsinati Bengalse. U pitanju je meč divizijske runde plej ofa. U ovom članku predložićemo neke igrače, a u zasebnom članku ćemo izanalizirati celu utakmicu.
Igrači koji bi mogli napraviti bum su:

Stefon Digs više od 80,5 jardi 1,80 / više od 6,5 uhvaćenih lopti 2,00
Džamar Čejs više od 84,5 jardi 1,85 / više od 7,5 uhvaćenih lopti 1,85
Tajler Bas više od 7,5 poena 2,00
Evan Mekfirson više od 6,5 poena 1,80

Da razjasnimo prvo o čemu se radi ovde. Za Digsa i Čejsa imamo dve opcije i obe su dobre. Na vama je da odlučite koju ćete odigrati. Apsolutno su pogodne obe i zato ih predlažemo.
Zašto ova dva igrača? Pomenuta dvojica su najbolji hvatači u oba tima. Digs je došao u Bafalo zbog Džoša Alena i da osvoji prsten. Njegova konekcija sa Alenom je neverovatna i zato je Digs od kada je došao u Bafalo jedan od najboljih hvatača u ligi. S obzirom da je ulog veliki, plasman u konferencijsko finale ovde se igra na najjače karte, a Digs je najjača.

Što se Čejsa tiče neverovatan igrač. Prošle sezone je možda bio iznenađenje, jer je bio ruki, ali i ove je izdominirao. Ponovo je u regularnom delu sezone imao 1000+ jardi iako je pauzirao nekoliko utakmica. Njegova konekcija sa Džoo Burom datira još i koledž dana i zato je Čejs među 5-6 najboljih hvatača u ligi. Ne sumnjejta da će dobiti 7-10 targeta večeras.

I za kraj dvojica kikera. Ova dva tima imaju eksplozivne napade i po svemu sudeći trebalo bi da bude revolveraški obračun Alena i Burua. U takvim okolnostima kikeri bi morali imati posla.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.