sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

San Francisko 49ers – Dalas Kaubojs – Specijal predlog

Poslednji meč na programu odigraće se u Kaliforniji gde će San Francisko 49ersi ugostiti Dalas Kaubojse. U ovom članku predložićemo jednog igrača.

Kristijan Mekefri više od 66,5 istrčanih jardi 1,90

Kristijan Mekefri je bio na našim tiketima prethodnog vikenda pa će biti i ovog, jer sve što je važilo za meč protiv Sijetla važi i za ovaj meč.

Kristijan Mekefri je pokazao da je 40% napada San Franciska. Njegovim dolaskom San Francisko je dobio novu dimenziju u napadu, jer Mekefri osim što sjajno trči on odlično hvata, a bome ume i da blokira. Ukoliko pratite utakmice pratite samo njegovu kretnju i videćete koliko je on pristutan svuda na terenu.

Kajl Šenahan je ofanizvni mag i veoma mu je lako da kreira akcije za njega. Meč protiv Sijetla je pokazao koliko je Mekefri bitan, jer je na toj utakmici imao 15 nošenja za 119 istrčanih jardi, 2/2 hvatanja za 17 jardi i postignut tačdaun. Apsolitno neverovatna utakmica i tako će biti i večeras budite ubeđeni.

Dalas činjenica ima nešto jaču odbranu od Sijetla, no to ne mora da znači da će ga zaustaviti.
Ponavljamo ono što smo rekli prethodne nedelje. San Francisko igra sa kvoterbekom koji je na draftu bio poslednji pik. Utakmica je od velike važnosti i sumnjamo da će u ovakvoj utakmici Šenahan rizikovati i stavljati u nezgodne situacije svog mladog i neiskusnog kvoterbeka. Zbog toga verujemo da će Mekefri imati mnogo lopti i da će ovo prebaciti.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje