subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bajern iz Minhena potpisao igrača Verdera!

Serž Gnabri novo je pojačanje Bajern Minhena, a stiže iz redova Verder Bremena, pošto mu je istekao važeći ugovor, u klub stiže kao slobodan igrač i potpisaće ugovor do 2020-te godine.

Gnabri je igrač rođen u Nemačkoj, 1995.godine, i najbolje se snalzi na levokrilnoj poziciji. Karijeru je započeo u Študgartu,a kao jako mlad igrač prelazi u Arsenal za 100 hiljade evra. Za seniorski tim Arsenala odigrao je 18 mečeva uz učinak od 1 gola i 2 asistencije. Usledila je pozajmica u WBA, za koji je Gnabri odigrao svega 3 meča, ali i pored toga odlazi u Verder u transferu vrednom 5 miliona evra. Za ovaj klub je ove sezone odigrao 27 utakmica, postigao 11 golova i zabeležio 2 asistencije. Za Nemačku reprezentaciju odigrao je 2 meča i postigao 3 gola. Bio je član i svih mlađih reprezentativnih selekcija.

O transferu ovog igrača član uprave Bajerna, Karl Hajnc Rumenige je rekao: ,,Presrećni smo što vidimo još jednog mladog nemačkog reprezentativca u redovima Bajerna. On  se veoma lepo razvio u Bremenu  i zaslužio poziv našeg kluba.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje