subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako se kockice poklope danas bismo mogli da vidimo novi remi

U okviru 21. kola španske Primere RFEF (Grupa 1) odigraće se meč između B tima Celta Viga i Deportivo La Corune, koji je na programu od 21:00.

Celta Vigo B se trenutno nalazi na 3. mestu i to sa ukupno 38 bodova, isto kao Gimnastic, tj. uz dva boda manje od vodeće Ponferradine. Do sada su ostvarili 12 pobeda, 2 remija i 6 poraza.

Sa druge strane, Deportivo La Coruna zauzima 6. mesto sa skorom od 8 pobeda, 8 remija i 4 poraza, dok na svom kontu ima 32 boda, što je 2 manje od mesta koje vodi u play-off.

Međusobne utakmice: Celta Vigo B – Dep. La Coruna (www.betexplorer.com)

Ako bacimo pogled na njihove prethodne međusobne susrete moći ćemo da primetimo jedan vrlo zanimljiv niz rezultata, koji možda ukazuje na postojanje saradnje. Naime, ove dve ekipe su pobeđivale po principu “3 za 3“ u sezonama 2020-21 i 2021-22, da bi u sezoni 2022-23 videli remi i pobedu Deportiva.

S obzirom na to da je na prvom meču u sezoni 2023-24 slavila Celta B, danas bi moglo da usledi vraćanje bodova i novi remi, koji se plaća kvotom 2,75 i koji bi zbog stanja na tabeli odgovarao i jednom i drugom timu.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje