petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bar jedan tim je sačuvao svoju mrežu na prethodnih 8 susreta!

U nedelju uveče, od 21 sata i 30 minuta po našem vremenu, odigraće se utakmica američke Major League Soccer između Columbus Crew-a i Philadelphia Union-a.

Columbus Crew se trenutno nalazi na 1. poziciji u istočnoj konferenciji jer je od početka sezone osvojio 44 boda i ostvario 13 pobeda, 5 remija i 3 poraza.



Philadelphia Union, sa druge strane, ima skor od 10 pobeda, 5 remija i 5 poraza, zbog čega sada ima 35 bodova i zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Columbus Crew – Philadelphia Union (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ova dva tima su nam privukli pažnju zbog interesantnih rezultata kojima su se oni završavali. Naime, na svakoj od prethodnih 8 utakmica je bar jedan golman uspeo da sačuva svoju mrežu, zbog čega je tip “NG“ bio redovna pojava.

Za nastavak navedenog niza i novi “NG“ u režiji Columbusa i Philadelhie nudi se dosta dobra kvota od oko 2,20, dok se tip “GG“ plaća kvotom 1,55.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje