petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bar tri gola na utakmici prvenstva Mađarske?!

Ekipe MTK Budapest i MOL Fehervar sastaće se ove subote, sa početkom od 19 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici 16. kola mađarske OTP Bank Lige.

MTK Budapest se posle 15 odigranih utakmica nalazi na 9. poziciji, sa ukupno 15 poena, a do sada je zabeležio 4 pobede, 3 remija i 8 poraza.

MOL Fehervar je od početka sezone upisao 6 pobeda, 5 remija kao i 4 poraza, čime je osvojio ukupno 23 boda. U ovom trenutku zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: MTK Budapest – MOL Fehervar (www.flashscore.com)

Na poslednjih 8 međusobnih utakmica, odigranih od oktobra 2018. do avgusta 2021. godine, fudbaleri MTK Budapesta i MOL Fehervara su bili izuzetno raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda imali smo priliku da vidimo ukupno 30 pogodaka tj. prosečno 3,75 gola po meču, što je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “3+“ (1,85) kao i da tipovi “GG“ (1,75) i “GG3+“ (2,30) budu dobitni na čak sedam od navedenih osam utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje