petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejker brzo pronašao novu sredinu, sledeća destinacija je Los Anđeles

Bivsi kvoterbek Klivlend Braunsa Bejker Mejfild nije ispunio očekivanja Karolina Pantersa, te su ga Pantersi otpustili na gotovo pola sezone. Bejker je blago rečeno izgledao loše i stručni štab Pantersa je morao da donese drastičnu odluku. S obzirom da je Karolina odlučila da ode u totalni ribild, otpuštanje Bejkera i ne čudi mnogo.

Ipak, Bejker kao bivši prvi pik na draftu i dalje znači nešto u NFL ligi, te nije dugo čekao na novi posao. Naime, Bejker je dogovorio saradnju sa Los Anđeles Remsima do kraja sezone. Remsi imaju velikih problema sa povredama u napadu, konkretno i na poziciji kvoterbeka. Startni kvoterbek Metju Staford je stavljen na IR listu i za njega je sezona gotova, a i rezervni kvoterbek Džon Volford ima povredu vrata zbog koje je bio limitiran.

Remsima je bio neophodan kvoterbek da završi sezonu i spas su našli u Bejkeru Mejfildu. Koliko je situacija urgentna potvrđuje i podatak da su Remsi odmah poslali plejbuk Bejkeru da u avionu prostudira napad.

Remsi u noći između četvrtka i petka otvaraju 13. kolo NFL šampionata protiv Las Vegas Rejdersa. Glavni trener Remsa je upitan da li će Bejker igrati protiv Remsa, njegov odgovor je bio da postoji mala šansa da to bude slučaj.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje