četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirs – Nju Orleans Sejnts – Specijal predlog

Tampa Bej Bakanirsi i Nju Orleans Sejntsi zatvoriće 12. kolo NFL šampionata. U ovaj derbi Tampa ulazi kao favorit sa kvotom 1.60 dok je margina za poene postavljena na 40.5.

Blago rečeno meč je težak za prognozu. Tampa sa onakvim rosterom izgleda veoma veoma loše. Da, Tom Brejdi je imao privatnih problema koji su i tekako uticali na njegove partije ove godine, ali ni ostatak tima nije bio na nivou. Nju Orleans sa druge strane muku muči sa povredama. Najbolji igrači u napadu su povređeni, kvoterbek startni je povređen, a treba spomenuti da su promenili i glavnog trenera. Denis Alen je možda dobar defanzivni koordinator, ali kao glavni trener se nije pokazao najbolje i tek sada se vidi kakav je posao Šon Pejton radio dok je bio glavni trener tima.

Mečevi ova dva tima su oduvek bili ružni za gledanje. Klasično batinjanje sa obe strane pa ko manje greši taj i dobija. U skladu sa tim preskačemo fikseve i okrećemo se specijalima. Naš pik će biti kiker Tampe Rajan Sakop više od 7.5 poena.

Kao što smo već rekli napad Tampa Bej Bakanirsa se dosta muči uprkos svim imenima na rosteru. Tampa ima jednog Toma Brejdija, Majka Evansa, Hulija Džonsa, Lenarda Fornet, Krisa Gadvina i da ne nabrajamo sad sva imena. Uprkos tome, napad Tampa je skroman, a to pokazuje i statistika koja kaže da su postigli samo 15 tačdaunova, a na primer Sakop je šutnuo 26 puta za tri poena. Ovaj odnos pokazuje da Tampa ne postiže tačdaunove u kontinuitetu i to je veliki plus za nas.

Odbrana Nju Orleansa je ove sezone jači deo tima, a boga mi bio je možda i u prethodne dve sezone. Kada dođe divizija, kada dođe meč protiv Brejdija sve se diže na viši nivo. S obzirom da su prošle nedelje izgubili sa 13-0 očekujemo dosta bolji pristup tima i da ovo bude na nož.

U ovakvim okolnostima Sakop će verujemo imati posla, a generalno gledano jedan je od pouzdanijih kikera u ligi. U prvom meču ove sezone protiv Nju Orleansa imao je 8 poena.

Statistika Sakopa:

Šut za tri poena: 23/26
Šut za jedan poen: 15/15

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje