sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Lamar Džekson u „autu“ 1-3 nedelje

Kvoterbek Baltimor Rejvensa Lamar Džekson poprilično je zabrinuo svoje navijače, ali i saigrače prethodne nedejle. Naime, Džekson je na utakmici protiv Denver Bronkosa povredio koleno i na prvi mah je izgledalo da se radi o onoj najgoroj, kidanju prednjih ukrštenih ligamenata koja vas odvaja od terena minumum šest meseci.

Na sreću po Džeksona, ali i sve u Baltimoru pregledi su pokazali da Džekson nije pokidao prednje ukrštene ligamente, već je doslo do istegnuća pa će pauza biti nešto kraća.

Glavni terener Baltimora Džon Harbo izjavio je da su šanse da Džekson za igra ovog vikenda vrlo male, ali da će se pratiti njegova situacija i da će igrati sledeće nedelje ukoliko koleno bude bilo kako treba.

U odsustvu Lamara Džeksona napad će predvoditi Tajler Hantli koji je na pomenutoj utakmici protiv Denvera u poslednjem drajvu doneo veoma važnu pobedu Baltimoru.

Zanimljivo, Baltimoru se slično dogodilo i prošle sezone baš u ovom periodu. Džekson je povredio skočni zglob i bio je odsutan poslednjih šest nedelja, a u tih šest nedelja Baltimor je izgubio sve utakmice i ostao bez plej ofa iako su držali prvo mesto u konferenciji.

Baltimor ovog vikenda čeka veliki derbi protiv Pitsburg Stilersa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje