subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol predlog iz Japana – 08.09.2020.

Danas od 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Chinichi Dragons (31-34) i Yomiuri Giants (40-22). Ovo je prvi susret u seriji koji se igra od utorka do četvrtka. Sastajali su se ove godine 15 puta i rezultat je 8-7 za goste.

Starter za Dragonse biće Yudai Ono (5-3,2.24). Kakva 3 prethodna starta, 3 kompletirane utakmice. Prvo je baš protiv Giantsa izbacao 9 izmena gde je primio samo 1 poen. Potom je izbacao 9 izmena protiv Yokohame bez poena a potom isti scenario protiv Hiroshime. Zaista ovo se na pamti da je neko uradio.

Starter za Giantse biće veliki i najbolji bacač svih vremena u Japanu Tomoyuki Sugano (9-0,1.57). Čovek ima 9 pobeda bez poraza i mizarnu ERA što je nekih jedva preko poen na 9 izmena.

Da li mi uopšte trebamo pričati dalje kad smo već spomenuli ovake gromade na brdu. Dosta loše udarače imaju i jedni i drugi, to nam ide u korist kao i bacačima. Bacači Dragonsa su u poslednjih 5 utakmica kući čak 4x držali protivnike bez poena na meču. Dok Giantsi imaju 10 pobeda na poslednjih 12 utakmica. Sutra ćemo baš uživati u dobroj i tvrdoj utakmici, nadati se da će bacači da nastave svoju dominaciju.

Predlog za ovaj susret je 5,5-. Kvota je 1,90. Ovo zaista jeste niska granica ali ako pogledamo navedenu statistiku šta može drugo da se desi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje