petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol predlozi iz NCAA (utorak 07.mart)

21:00 UNC Greensboro – North Carolina state 2 1,42 meridian 13:15

Prvi nosilac NCAA Severna Karolina igra vrhunski bejzbol, te je i dalje neporažena posle 12 utakmica (12-0). Na brdo će dobri P.J.Labriola, solidan bacač koji je Junior (3.godina koledža). Svake godine se dokazuje i napreduje, pa će ovo verovatno biti njegova najbolja bejzbol sezona. Neiskusni Caleb Cozzart će na brdo za domaćina. On je freshman, a u 3 starta ove sezone bio je nalupan prvo od Northeasterna pa onda i od Notre Dame (ukupno primio 7 poena). Iako je Greensboro u top 50 ekipa i ima dobar niz od 5 vezanih pobeda, NC je veliki favorit te smatram da ovako visoka kvota mora da se iskoristi.

22:00 Coastal Carolina – Wake Forest 2 1,67 meridian 13:11

Zaista jedna poklon kvota na goste koji su neporaženi ove sezone, 13-0 skor. Kako saznajemo baca fenomenalni Rhett Lowder koji je budući prvi pick na draftu. Ostale informacije uopšte nisu bitne za ovaj meč kad dečka ne može niko da takne. Statistika ove sezone: 17 izmena, 1 primljen poen, samo 2 šetnje i 11 udaraca!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje