utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB predlog – utorak 07.mart

Od 19:05 izdvajam meč između Minesotta Twinsa i  Baltimore Oriolsa. Domaći su blagi favoriti a granica je postavljena na 9,5 poena.

Japanac Kenta Maeda će bacati za Twinse. Jedan iskusni vetaran koji je u prvom startu dobio 3izmene, imavši dobar performans i 0 primljenih poena.

Grayson Rodriguez je starter za Baltimor. Igrač koji još nije debitovao u MLB ligi ali je nakon dobrih partija u Minor ligi, dobio pozivnicu za spring training.

Ono što bi ovde trebalo da bude prevaga je prva postava domaćina, dok će gosti igrati u drugom sastavu. Fale starteri: Mullins, Rutchman, Santander, Mountcastle,Hays i Fraser.

Deluje mi da je u ovakvoj situaciji domaćin mnogo jači, te predlažem POBEDU MINESOTE 1,60kv.  

7:6


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje