subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol predlozi za klađenje – četvrtak

11:00 Chiba Lotte – Rakuten Eagles 6,5+ 1,75

Granica vrlo niska a i sa razlogom. Poslednja 3 meča su otišla u minus a mislimo da je konačno red da se nešto promeni. Kishi kod gostiju nema poraz ali ne i tako dobre brojke, dok je Ojima na toplo-hladnom skoru 7-6. Biće tesno ali očekujemo bar tih 7 poena. Sigurnost minimalna uz ulog 1/10!

11:30 Kt Wiz – Kiwoom 1 1,85

KT se dobrim partijama popeo na sam vrh, a Dinosi beže samo 3 pobede trenutno. Cuevas baca za domaće dok je Kim Jae Woong na brdu za goste sa očajnim skorom 1-4. Naravno da forma i bacač ide na ruku domaćih a i kvota pomalo iznenađujuće visoka treba iskoristiti! Ulog 2/10!

11:30 Doosan Bears – Hanwha Eagles 8,5+ 1,80

Najsigurniji par ostavljamo za kraj! Verovatno nikad više nećemo dobiti ovako nisku granicu na Korejance a razlog ne znamo zaista. Kao prvo bacači su veterani Kwan protiv Janga. Kwan je toliko spor da verovatno ima brzinu pitcha za našu domaću ligu, drugo imao je 3 starta protiv očajne Hanwhe ove sezone i svaki put su ga dobrano nalupali davavši mu uvek 4+ poena. Jang je na skoru 2-5 uz veoma visoke brojke. Domaćin u nizu od 6 pobeda kod kuće uz dosta poena ako se u to doda loša statistika domaćeg bacača protiv ovog protivnika 8,5 bi trebalo lagano da se prebaci! Ulog 3/10 samo zato što su Korejanci neverovatno nepredvidivi!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje