Advertisement
MaxBet

11:00 Chiba Lotte – Rakuten Eagles 6,5+ 1,75

Granica vrlo niska a i sa razlogom. Poslednja 3 meča su otišla u minus a mislimo da je konačno red da se nešto promeni. Kishi kod gostiju nema poraz ali ne i tako dobre brojke, dok je Ojima na toplo-hladnom skoru 7-6. Biće tesno ali očekujemo bar tih 7 poena. Sigurnost minimalna uz ulog 1/10!

11:30 Kt Wiz – Kiwoom 1 1,85

KT se dobrim partijama popeo na sam vrh, a Dinosi beže samo 3 pobede trenutno. Cuevas baca za domaće dok je Kim Jae Woong na brdu za goste sa očajnim skorom 1-4. Naravno da forma i bacač ide na ruku domaćih a i kvota pomalo iznenađujuće visoka treba iskoristiti! Ulog 2/10!

11:30 Doosan Bears – Hanwha Eagles 8,5+ 1,80

Najsigurniji par ostavljamo za kraj! Verovatno nikad više nećemo dobiti ovako nisku granicu na Korejance a razlog ne znamo zaista. Kao prvo bacači su veterani Kwan protiv Janga. Kwan je toliko spor da verovatno ima brzinu pitcha za našu domaću ligu, drugo imao je 3 starta protiv očajne Hanwhe ove sezone i svaki put su ga dobrano nalupali davavši mu uvek 4+ poena. Jang je na skoru 2-5 uz veoma visoke brojke. Domaćin u nizu od 6 pobeda kod kuće uz dosta poena ako se u to doda loša statistika domaćeg bacača protiv ovog protivnika 8,5 bi trebalo lagano da se prebaci! Ulog 3/10 samo zato što su Korejanci neverovatno nepredvidivi!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.