nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Belgijanac kritikovao pristup igre njegovog trenera

Još uvek aktuelni šampion „Premier League“Čelzi potpuno je nadigran u derbi susretu na gostovanju ekipi Mančester Sitija, te iako su izgubili sa svega jednim golom razlike (1:0), poražavajuć je podatak za „Plavce“ da na tom meču nisu uputili nijedan udarac u okvir gola „Građanima“.

Glavni igrač londonskog tima, Eden Azar koji je na ovom duelu igrao „lažnu“ devetku nije bio zadovoljan postavkom igre od strane šefa stručnog štaba njegovog tima, Antonia Kontea.

„Kada napustite teren, obično imate osećaj da ste se umorili, ali sada nije bilo tako. Mogli samo da igramo još tri sata, a ja i dalje ne bih dotakao loptu. Igrali smo dobro samo poslednjih desetak minuta utakmice, kada smo imali veći posed lopte. Trebalo je tako da igramo ceo meč“, rekao je Azar, a zatim i dodao:

„Protiv Barselone smo barem stvorili nekoliko prilika i postigli gol. Sada nismo kreirali nijednu šansu za pogodak. Bilo je izuzetno teško. Nismo pronašli pravo rešenje za njihov presing. I kada smo imali loptu u svojim nogama, odmah bi nas opkružila trojica ili četvorica njihovih fudbalera. Takođe, pravili smo dosta grešaka i u jednostavnim dodavanjima. Na kraju krajeve, nismo odigrali dobar meč, moramo dosta da radimo i da prikažemo daleko bolje izdanje u narednom kolu“, kazao je belgijski reprezentativac.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje