petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Belgijski prvoligaši su poznati po efikasnim okršajima!

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica 6. kola belgijske Jupiler League u kojoj će Mouscron ugostiti Gent.

Mouscron se uoči šestog kola nalazi na poslednjoj, 18. poziciji, sa svega 2 osvojena boda i učinkom od 2 remija i 3 poraza.



Sa druge strane, Gent u ovom trenutku ima 3 boda i zauzima 16. mesto na tabeli, jer je od početka sezone zabeležio tek 1 pobedu i čak 4 poraza.

Međusobne utakmice: Mouscron – Gent (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih prethodnih susreta, Mouscron i Gent su u prošlosti bili veoma raspoloženi za postizanje golova, a to potvrđuje i podatak da su se na poslednjih 7 utakmica mreže zatresle čak 27 puta ili u proseku skoro 4 puta po meču.

Zahvaljujući tome, svaki put su bili dobitni “GG“ (1,65) i “3+“ (1,75), ali i kombinacija tih tipova, “GG3+“, za koju se nudi kvota 2,10. Šta vi mislite, hoće li Mouscron i Gent i danas biti efikasni ili ćemo konačno gledati utakmicu sa malim brojem golova?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje