nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim nije zainteresovan za ovo takmičenje, samim tim na teren će sa kombinovanim sastavom!

Jedan tim nije zainteresovan za ovo takmičenje. Pored toga očekuje ih u nastavku težak ligaški raspored. Samim tim trener na teren šalje kombinovani sastav sa mladim igračima i igračima sa manjom minutažom. Meč nije dostupan u svim kladionicama. Ima ga u oktagonu i meridianu.

 

U pitanju je kup utakmica, Brazilske Santa Catarine, gde će snage ukrstiti Inter de Legas i Avai.

Copa Santa Catarina dolazi u pogrešnom trenutnku za Avai. Nakon što su savladali Novorizantino, usledio je težak poraz protiv Vitorie. Sa osvojenih 30 bodova nalaze se tik iznad opasne zone, 3 bodova više od Chapecoensea. U narednom periodu očekuje ih 2 teška meča, protiv konkurenata za titulu Juventude i Sport Recife.

Što se tiče Santa Catarine, nisu pokazali interesovanje. Na odigrana 2 meča zabeležili su minimalnu pobedu nad Concordiom i remi sa Nacaom. Trener Eduardo Barroca je u tim mečevima igrao sa kombinovanim sastavom (mladi igrači i igrači sa manjom minutažom). S obzirom da ih očekuje težak raspored, ići će sa sličnom formacijom i večeras.

Na drugoj strani, Inter de Lages je sa remijem i porazom otpočeo ovo takmičenje. Međutim obe utakmice su gostovali. Napad je dobro funkcionisao i postigao 5 golova do sada na 2 odigrane utakmice.

Sve u svemu, fokus Avai-a je na Seriu B i opstanak. Zbog teškog rasporeda na teren će igrači sa manjom minutažom, kao i mladi igrači. Sa druge strane Inter de Lages igra po prvi put na domaćem terenu i želeće to da iskoriste. Na poslednjih 12 utakmica na domaćem terenu u svim takmičenjima, nemaju nijedan poraz. Isti slučaj je i na medjusobnim mečevima odigranim na ovom terenu. Protiv Avaia imaju učinak od 4 pobede na isto toliko odigranih mečeva.

Predlažemo tip D1+ (1.63) Oktagonbet , s obzirom na situaciju gostiju, kao i na napadačku formu domaćina. Kao i na manji ulog 1X (1.87) Oktagonbet. Srećno!

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje