četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[BETINFO] Favorizovani tim bez 7 igrača, pored toga sumnjivi su im međusobni mečevi

➡️ NEMAČKA: Oberliga Bayern Nord
🇩🇪 19:00 Eltersdorf – Neumarkt minimalan ulog X2 (2.22)/ 2 (4.55)

Jaka grmljavina prekinula je duel ova dva tima u Avgustu mesecu. Odložena utakmica je zakazana za današnji datum.

Eltersdorf deli prvu poziciju sa Eichstatt-om u Oberligi Bayern Sud, sa osvojenih 30 bodova. U prošlom kolu ostvarili su pobedu protiv gradskog rivala ATSV-a rezultatom 2:0. Međutim problemi sa povređenim igračima još uvek nisu rešeni. Trener Bernd Eigner neće moći da računa na: Tugay Akbakla (0/0 GK), Maximilian Göbhardt (4/1 M), Tobias Herzner (7/3 F), Calvin Sengül (9/4 F), Niclas Egerer (4/0 D), Tobias Schaffors (5/0 D) i Manfred (7/1 M).

Izvor / Vest

Iako su izgubili u prošlom kolu, Neumarkt je stabilizovao svoju igru u poslednje vreme. Bolje igraju na gostovanjima nego li pred domaćim navijačima ove sezone. Na odigranih 7 mečeva u gostima, imaju učinak od 3 pobede, 3 remija i 1 poraza. Zauzimaju 10. poziciju na tabeli, sa osvojenim 21 bodom.

Sve u svemu, naša prognoza ide u prvacu gostiju. Pre svega zbog izostanke domaćina, isto tako i sama igra Numarkta na gostovanjima je vrlo dobra. Uostalom, sumnjivi su im i međusobni mečevi, gde izgleda kao da vrše podelu bodova.

2013/14 u oba navrata, pobedio je Eltersdorf. Naredne sezone 2016/17, 2 pobede Neumarkta (vraćanje bodova 6 za 6). U sezoni 2018/19 igrali su u sistemu 3 za 3. U prošloj sezoni, Eltersdorf je u oba meča odneo ukupno 6 bodova. Ako postoji bilo kakav vid saradnje, na redu su 2 pobede Neumarkta.

Ovo je samo viđenje urednika, nije ništa sigurno. Savetujemo tip X2, kao i čistu 2, naravno na minimalne uloge. Utakmica nema u svim kladionicama. Ima je u Meridianu i Oktagonu. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje