Kao što smo i navikli sezonama unazad, često se dešava da pojedini timovi usled sve većih finansijskih zahteva modernog fudbala posustanu u trci i ne mogu to da isprate, slična stvar se desila i sa bolivijskim San Jose-om koji u ovom trenutku ima dug od 2 miliona dolara, što je za uslove Bolivije ogromna cifra.

Iz kluba su izjavili da: ,, Nikada pre klub San Jose nije prošao kroz ekonomsku situaciju u kojoj se nalazi, čak ni 1999. godine kada se zbog loše situacije povukao iz profesionalizma. Prema poslednjem izveštaju odbora te institucije, dugovi premašuju dva miliona dolara, a ima i dosta neregulisanih procesa koji tek stižu na naplatu.“

http://lapatriaenlinea.com/?nota=1012104 (link do originalne vesti)


Postanite naš PREMIUM član i čitajte ovakve i slične vesti po simboličnoj ceni, pošaljite email na [email protected] za više detalja.


Uz sve to tim je napustio najveći deo igrača koji su prošle godine doneli kvalifikacije za Kopa Libertadores, pa je i to jedan od razloga što posle pet odigranih kola imaju samo 1 bod na svom saldu.

U gost im noćas dolazi Nacional Potosi, tim koji je i prethodnih sezona znao da im odnese bodove, najviše iz razloga što takođe igra na velikoj nadmorskoj visini kao i San Jose, pa domaćinu to u ovom slučaju i nije velika prednost. Međusobni mečevi ovih rivala obiluju golovima, pa možda kombinacija igre X2&2+ ili X2&GG deluje zanimljivo i relano u ovom slučaju


Proverite i našu 3 za 3 rubriku gde često ima zanimljivih pogodaka!!!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.