petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Finansijska kriza i veliki dug, ogroman problem za domaćina!

Kao što smo i navikli sezonama unazad, često se dešava da pojedini timovi usled sve većih finansijskih zahteva modernog fudbala posustanu u trci i ne mogu to da isprate, slična stvar se desila i sa bolivijskim San Jose-om koji u ovom trenutku ima dug od 2 miliona dolara, što je za uslove Bolivije ogromna cifra.

Iz kluba su izjavili da: ,, Nikada pre klub San Jose nije prošao kroz ekonomsku situaciju u kojoj se nalazi, čak ni 1999. godine kada se zbog loše situacije povukao iz profesionalizma. Prema poslednjem izveštaju odbora te institucije, dugovi premašuju dva miliona dolara, a ima i dosta neregulisanih procesa koji tek stižu na naplatu.“

http://lapatriaenlinea.com/?nota=1012104 (link do originalne vesti)


Postanite naš PREMIUM član i čitajte ovakve i slične vesti po simboličnoj ceni, pošaljite email na [email protected] za više detalja.


Uz sve to tim je napustio najveći deo igrača koji su prošle godine doneli kvalifikacije za Kopa Libertadores, pa je i to jedan od razloga što posle pet odigranih kola imaju samo 1 bod na svom saldu.

U gost im noćas dolazi Nacional Potosi, tim koji je i prethodnih sezona znao da im odnese bodove, najviše iz razloga što takođe igra na velikoj nadmorskoj visini kao i San Jose, pa domaćinu to u ovom slučaju i nije velika prednost. Međusobni mečevi ovih rivala obiluju golovima, pa možda kombinacija igre X2&2+ ili X2&GG deluje zanimljivo i relano u ovom slučaju


Proverite i našu 3 za 3 rubriku gde često ima zanimljivih pogodaka!!!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje