subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Gosti bez puno startera zbog meča u međunarodnom takmičenju!

Večeras će se od 00:15 odigrati meč 7.kola Paragvajske Prve lige, a sastaju se ekipe Nacional Asuncion i Olimpija Ausncion.

Situacija je takva da će ekipa Olimpije na ovom meču igrati u kombinovanom sastavu, a na spisku igrača koji idu na ovo gostovanje faliće 5 startera koji se odmaraju za meč protiv Delfina u okviru Kopa Libertadores takmičenja, a očekuje se da još neki starteri danas budu na klupi. Na ovo gostovanje ne putuju prvi strelac tima Roke Santa Kruz (6 mečeva/ 7 golova/ 0 asistencija), potom standardni defanzivci Otalvaro (6/0/2) i Alcaraz (6/0/0), kao i vezni igrači Torres (6/0/2) i Ortiz (6/0/0), uz njih faliće i Emanuel Adebajor (1/0/0), Viudez (1/0/0) i Kandia (2/0/0)
Twitter nalog Olimpie (https://twitter.com/elClubOlimpia/status/1233551982620745733/photo/2 – screenshot)
Što se tiče ekipe Nacionala oni su solidno počeli prvenstvo, iako su bili opterećeni mečevima sa Bahiom u okviru Kopa Sudamerikane, iz koje su ispali posle dvomeča, do sada su u ligi na skoru 3-1-2 (10:5). Tim je danas kompletan.

Ono što je zanimljivo jeste tradicija, a ona kaže da Nacional nije pobedio Olimpiju na prethodnih 23 meča!

Olimpija je svakako najveći klub u Paragvaju, ali je i činjenica da će večeras igrati bez puno važnih igrača možda jedan od razloga da izbegnete ovaj meč, a možda i pokušate sa nekim iznenađenjem, po nama su golovi (GG) odlična opcija, ali ipak izbor za ovaj meč prepuštamo vama!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje