petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Zbog izostanaka će teško da nadoknade minus!

Verujemo da kladioničari ne praktikuju igranje kup takmičenja, naročito lokalnih kupova u Brazilu, ali danas imamo jako zanimljivu informaciju koju delimo sa svim vama, tiče se utakmice Remo – Paysandu, koja se igra od 01:00 između srede i četvrtaka u okviru polufinala Copa Verde.

Ekipa Remo je do sada u kupu prošla dva rivala, a ukupno slavila na tri od svoja četiri meča, najpre su bili bolji od Humaita 4:1, potom u dvomeču najpre doživeli poraz od Sao Raimundo RR 1:0, da bi potom na svom terenu slavili 3:0, a u prvom meču ovog duela slavili su u gostima protiv Paysandua 0:1 i danas imaju veliku šansu da novom pobedom obezbede plasman u finale takmičenja.

Sa druge strane je Paysandu koji je u kupu najpre slavio protiv Real Ariquemes 3:0,  potom su odigrali dva remija 0:0 protiv ekipe Princesa do Solimoes, da bi prošli na penale uz poraz od Remo-a u prvom meču. Ono što će danas za njih biti veliki problem jesu izostanci igrača, faliće im čak sedam igrača, to su štoper Naylhor (5u/0g/0a) i štoper Genílson (7u/0g/0a), u veznom redu nema João Vieira (8u/1g/0a), Iarley (5u/1g/0a), dok u napadačkom delu tima nema Gabriel Davis (7u/0g/0a), Stefano Pinho (5u/1g/0a), Vinícius Leite (1u/0g/0a).

Od 2020-e godine Remo je neporažen na svom terenu od ovog rivala, tri pobede i dva remija u tom periodu.

Mišljenje urednika: Domaći tim želi plasman dalje koji će im doneti neke finansijske benefite, gosti nisu slavili na domaćem terenu, generalno teško igraju kada dođu na ovo gostovanje, a imaće i dosta izostaka, pa nas sve to navodi na igru 1X&0-2 gola po kvoti 1,98, a možete pokušati i sa igrom 1X&0-3 gola po kvoti 1,55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje