četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez golova u obe mreže i na ovom meču?

Večeras od 20 sati i 45 minuta predstoji nam utakmica između Boreham Wooda i Torquay Uniteda, koja će se odigrati u okviru 28. kola engleske National League.

Boreham Wood je sedmoplasirani tim na tabeli pošto je u dosadašnjem toku sezone osvojio ukupno 62 boda, uz skor od 16 pobeda, 14 remija i 8 poraza.

Sa druge strane, Torquay United je zabeležio 7 pobeda, 10 remija i 21 poraz zbog čega u ovom trenutku zauzima pretposlednje, 23. mesto na tabeli i ima samo 31 bod.

Međusobne utakmice: Boreham Wood – Torquay (www.flashscore.com)

Na poslednjih pet međusobnih utakmica, odigranih od januara 2021. do avgusta 2022. godine, Boreham Wood i Torquay United nisu bili preterano efikasni. Tokom tog perioda njihove mreže su se zatresle svega 7 puta, ali ni na jednoj od njih nismo mogli da vidimo golove sa obe strane, odnosno svaki put je bio dobitan tip “NG“. Za nastavak ovog niza kladionice nude kvotu od oko 1,73.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje