ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez pola ekipe, on mora da preuzme odgovnornost!

Večeras od 1:30 na Floridi sastaće se Miami Heat i Detroit Pistonsi.

Favoriti u ovom meču su u znatno konstantnijoj formi i na Miami je kvota 1.45 sasvim opravdana. Istina je da je Heat izgubio od Lakersa, ali rastrčanih žuto-ljubičastih koji su većem naletu forme nego li Detroit kojem, ako nešto ne promene u skorijem roku – ispada iz ruku Plejof!

Detroit je u poslednjih 5 mečeva pobedio samo 1x, i to Buckse na svom terenu. Sinoć su izgubili od Orlando Magica nakon produžetaka. Blake Griffin je u napadu dosta pasivan i čak beleži više asistencija od proseka u karijeri. Potrebno je više njegovih poena ako Pistonsi smatraju da naprave barem egal utakmicu.

Partije Reggie Bullocka su zaista na viskom nivou u poslednje vreme i on može biti ključ eventualne pobede danas u Majamiju.

A zašto je Heat tako mali favorit, ako je Detroit toliko očajan? Pre svega jer im nedostaje Tyler Johnson, kao i šuter sa klupe Wayne Ellington. Bez njih dvojice, Dragić i preporođeni Wade moraju dosta odgovnornosti na sebe da preuzmu.

Dragić je igrač kojeg predlažemo sa ovog meča. Posle All-Star pauze ima samo 1 minus na marigni od 18.5 a danas bi trebalo da ima dobar dan s obzirom na partije kakve je pružao protiv Pistonsa ove sezone (33, 24 i 18 poena)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje