utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez razloga je potcenjen

Večeras nam je samo jedan meč zapao za oko, a taj meč će se odigrati u Hjustonu. Snage će odmeriti Čileanac Kritijan Garin i Švajcarac Henri Laksonen.

Iz nekog razloga kladionice favorizuju Čileanca, a mi se baš i ne bi složili sa njima. Zaista ne vidimo šta je to Garin uradio pa da bude toliki favorit, a ako se malo bolje pogledaju partije obojice, može se istaći da je bolji tenis pružio Laksonen.

Garin nam jeste doneo novac kada je igrao protiv Šardija, ali tu je bilo toliko muka da je ono u pojednim trenucima bilo mučno gledati. Šardi je očigledno želeo da izgubi meč i na svakojake načine je pokušao da „pomogne“ svom protivniku. Imao je Garin u dva navrata prednost brejka u trećem setu, ali je toliko bio loš da se Šardi bez ikakvih problema na kraju vraćao. Šardi je na kraju došao do brejka prednost, ali nekim pukim slučajem otišlo se u taj brejk u kojem je Garin bio bolji sa 9:7. Bukvalno, ali bukvalno bez ikakvog preterivanja Šardi je poklonio pobedu Čileancu, koji ako ponovi sličnu partiju nema ni promil šansi danas.

Sa druge strane je Laksonen koji je upisao četiri vrlo sigurne pobede. Pobedio je četiri Amerikanca i čini se kao da iz meča u meč podiže svoju igru na viši nivo. Posebno nam se dopao meč protiv Harisona kojeg je dobio sa pola gasa žargonski rečeno. Laksonen je riternirao veoma dobro i do brejk šansi dolazio kao od šale. Verujemo da će tako biti i večeras, jer je Garin u ova dva meča protivnicima zbirno pružio 24 brejk lopte, a brejk je pretrpeo 14 puta. Odigrao je jako tesne mečeve protiv Kuevasa i Šardija, a konkretno taj protiv Šardija je trajao preko 3 sata.

Laksonen je pokazao da je stabilan na servisu, riternira vrlo dobro, a najbolje od svega je što mu ne treba mnogo prilika za brejk.

Protiv Garina koji je umoran i koji muči muku sa servisom Laksonen može da se nosi, a zašto ga ne bi i pobedio. Ipak, mi smo uvek za najsigurniju varijantu, a to je u ovom slučaju kontra hendikep gemovi na Laksonena od 3,5.

Predlog za klađenje: HG2 -3,5 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje