nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Bikovi“ dočekuju najprijatnije iznenađenje sezone!

Svojom utakmicom, timovi Lajpciga i Augzburga otvoriće 22. prvenstveno kolo Prve lige Nemačke „Bundesliga“.

LAJPCIG trenutno zauzima treću poziciju na tabeli (koja direktno vodi u Ligu Šampiona) sa do sada 35 osvojenih bodova i gol razlikom 33:29. „Bikovi“ ove sezone nisu na nivou igara iz predhodne sezone (debitanski nastupi u Ligi Šampiona ostavili su „traga“ na rezultate u nacionalnom šampionatu), ali su i pored toga na „pravom putu“ da ostvare svoj cilj – zauzimanje jedno od prva četiri mesta na tabeli, dok je borba za naslov prvaka nerealna za sve timove, pa tako i za njih, jer je Bajern Minhen za klasu iznad ostatka lige. Na svom terenu igraju izuzetno dobro, osvojili su čak 21. bod iz deset utakmica, i samo su „Bavarci“ bolji od njih u ovom segmentu. Na ovoj utakmici biće oslabljeni neigranjem: F.Coltorti, M.Halstenber, E.Forsberg.

 

AUGZBURG je otkriće sezone, jer se uoči ovog kola nalazi na sedmom mestu na prvenstvenoj lestivi sa 31. sakupljenim bodom, čak 11 više u odnosu na opasnu zonu. Sjajan uspeh za tim koji je u protekloj sezoni svoj prvoligaški status obezbedio u poslednjem kolu. U poslednjem periodu u gostima beleže slabije rezultate, jer su pretrpeli poraz na tri od poslednjih pet gostovanja. U gostujućem sastavu nećemo videti: D.Opare, M.Richter, A.Finnbogason (najbolji strelac ekipe – 11 pogodaka), J.Gouweleeuw.

Predlog za tipovanje: 

Iako su gosti iznenadili svojim dobrim partijama tokom ove sezone, kao pobednika iz ovog duela vidimo ekipu Lajpciga, koja je zasigurno ima kvalitetniji igrački kadar od svojih rivala, a u prilog im idu i činjenice da pred svojim navijačima igraju izuzetno dobro, dok će Augzburg biti lišen usluga svoj najboljeg golgetera na predstojećem duelu.

„1“ – @1.70

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30.


 

Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje