utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (09.03.2019)

Od 22. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja.


Radnički Niš – Mladost (TIP: 1) – Nišlije su se opasno zahuktale i na dobrom su putu da obezbede drugo mesto u domaćem šampionatu. Na domaćem terenu igraju sjajno, ostvarili su 9 pobeda uz samo 3 nerešena ishoda. Sa druge strane Mladost ove sezone igra jako dobro, praktično su obezbedili plej of, ali mislim da nemaju neke velike šanse u Nišu.

Napredak – Vojvodina (TIP: 1) – Ekipe koje su loše počele drugi deo prvenstva, postigle su tek u prošlom kolu prvi gol u drugom delu. Za nijansu mi Napredak deluje bolje, mada su i jedni i drugi u kontra ritmu. Prednost dajem Napretku zbog domaćeg terena i definitivno lošeg stanja u Vojvodini.

Crvena Zvezda – Zemun (TIP: 1&D2+) – Hrabriji mogu da probaju i sa još nekim golom viška, ali pitanje je koliko će se Zvezda trošiti jer ih očekuje kup u sredu. Imaju dosta igrača i može na dosta njih da se računa, ali kažem pitanje je da li će Zvezda zapinjati. Naravno očekuje se lagana pobeda Zvezde uz dužno poštovanje Zemunu.


Dinamo Vranje – Čukarički (TIP: 1X) – Moram ovako iako je Čuka mnogo kvalitetnija ekipa. Po nekim najavama gosti ne idu kompletni, a znamo da je Dinamo u opasnom naletu. Po lošem terenu u Surdulici ne očekujem lepršavu igru nijedne ekipe i teško će Čukarički pobediti sa određenim izostancima.

Spartak Subotica – Radnik (TIP: 1) – Podigli su se Subotičani pobedivši na gostovanju u Novom Sadu. Imaju korektnu ekipu, igraju kod kuće i sa ovom pobedom mogu da uđu u mirniju luku. Sa druge strane Radnik posle pobede nad Voždovcem ima 90 posto siguran plej of i ne verujem da imaju previše motiva na ovom dalekom gostovanju. Ne mislim da će Spartak lako pobediti, ali očekujemo pobedu na mišiće.

Bačka – Mačva (TIP: 0-2) – Težak meč za prognozu, ako želite da budem diplomata reći ću da nas očekuje težak meč u borbi za opstanak, ali ovaj definitivno jeste takav. Mačva nije postigla gol u drugom delu prvenstva iako ne igraju loše, a u Palanci je uvek tvrdo fudbalski rečeno. Ne očekujem neku goleadu na ovako tvrdom meču, mada sve je moguće znate i sami…

Voždovac – Partizan (TIP: GG) – Izuzetno zanimljiva utakmica na krovu. Prošle godine Voždovac je pobedio sa 2:1 kao domaćin. Mislim da će obe ekipe igrati otvoreno što odgovara i jednima i drugima. Voždovac ima dobru ekipu, iskusnu superligašku ekipu koja voli da napada. Čak 3 od 4 utakmice u drugom delu su došle u 3 plus. Partizanu odgovara da konačno igra sa nekom ekipom koja će igrati otvoren fudbal protiv njih.

Proleter – Rad Beograd (TIP: 1) – Rad štuca li štuca, a pitanje je da li će ostati u Super Ligi. Napravili su korektnu ekipu od nekih starijih i iskusnijih igrača, međutim ne ide ih. Loši rezultati protiv direktnih konkurenata u drugom delu ih polako vode u opasnu zonu. Proleter želi pobedom da obezbedi plej of tako da ovde igramo 1. Srećno!

Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Evo kako je to izgledalo u prošlom kolu:

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (06.03.2018)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje