petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE!

Od 22. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja.

Svi parovi 24. kola srpske Super Lige

Mačva – Rad (TIP: 1X&0-3, za hrabrije 1) – Polako počinje borba za opstanak, a ovde dajem prednost ekipi iz Šapca. Domaćinska su ekipa sa par izuzezno kvalitetnih igrača. Rad nije uspeo da zabeleži pobedu na startu protiv Zemuna i Dinama kod kuće, pa tako mislim da će teško do bodova i na gostovanju.


Dinamo Vranje – Napredak (TIP: 1X, za hrabrije GG) – Jako težak meč za tipovanje. Dinamo se polako vraća u život, pojačali su se sa par igrača u zimskoj pauzi, ali njihova snaga je ipak domaći teren gde će pokušati da uzmu što više bodova. Sa druge strane Napredak bez postignutog gola u drugom delu i oslabljen u odnosu na prošlu polusezonu. Nema favorita na ovom meču. Predlog 1X, a za hrabrije GG, jer mislim da će Napredak konačno postići gol.

Voždovac – Vojvodina (TIP: 1) – Prednost ide Voždovcu koji će morati da se trgne posle poraza na Banovom Brdu. Imaju kvalitetan tim, dok sa druge strane Vojvodina nije dala gol u drugom delu. Doduše imala je i težak raspored. Ipak prednost dajem Voždovcu zbog domaćeg terena i čini mi se nešto kvalitetnije ekipe.

Proleter – Mladost (TIP: 0-2) – Još jedan meč gde mogu da dođu sva tri znaka. Proleter izuzetno tvrda ekipa, posebno u Novom Sadu. Lučani su kvalitetniji i iskusniji tim, ali verujem da po teškom terenu u Novom Sadu nećemo videti mnogo golova.

Radnički Niš – Radnik (TIP: 1&D2+) – Konačno nešto lakši par, bar na papiru 1 i domaćin daje bar dva gola. Kvalitetniji tim koji igra na domaćem terenu, pa mislim da ne bi trebao da ima problema.

Spartak – Čukarički (TIP: GG, 1X) – Nastavljamo praksu da u ovom kolu nema lakih mečeva za tipovanje. Spartak je loše započeo drugi deo, ali mora se priznati imali su težak raspored. Dva gostovanja u Vranju i Kruševcu gde su primili samo jedan gol i to iz penala, ali nisu postigli ni jedan. Čukarički je odigrao prošlo kolo jako kvalitetno pa je teško ući u trag ovoj ekipi koliko može u nastavku. Verujem da će obe ekipe postići po gol na meču, pa je moj tip GG. Ako je neko skeptik za ovu igru, možda je bolje odigrati 1X.

Crvena Zvezda – Partizan (TIP: 1) – Koliko god derbi bio neizvestan, koliko god su utakmice večitih teške i za tipovanje i za gledanje, igrajmo realno. Svi ćemo priznati da je Zvezda kvalitetnija u ovom trenutku, doduše u derbi mečevima to ne mora ništa da znači, ali igramo realno na pobedu Zvezde u ovom trenutku.


Bačka – Zemun (TIP: 1X&0-3) – Borba za opstanak i to teška. Za obe ekipe zlata vredni bodovi, koji će po meni ipak ostati u Palanci. Slične su ekipe, sličnog kvaliteta, a jedina prednost domaćinu ide zbog terena. Treba ipak biti obazriv i odigrati 1X uz nešto manji broj golova, jer čisto sumnjam da će ih biti na ovom meču.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje