subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU! (19.02.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


TSC – Spartak Subotica: Mali vojvo]anski derbi. Tsc će ugostiti ekipu iz Subotice. Gledajući njihove utakmice na pripremama možemo videti da je Spartak jako loše odigrao neke mečeve. Izgubili su od Veresa 4:0,Baltike 3:1 Zorije 3:2…Možemo videti da primaju puno golova. Oni su i ranije imali problem sa defanzivom dok su u napadu sasvim solidni. Tu su sasvim dobri igraci poput Srećkovića i Tufegdžića i sjajnoj Nikolića. Međutim u prvom meču se opet videla njihova boljka,defanziva. Izgubili su 0:2 od neubedljivog Radnika, posebno kad ekipa iz Surdulice izađe van svog grada. Tsc igra po meni ima razočaravajuću sezonu. Klub je sigurno najorganizovaniji u zemlji, tako da ih borba za play off sigurno ne može zadovoljiti. U prvom meču su poraženi u Lučanima 2:0, mada su vrlo lako mogli da postignu bar 1 gol ako ne i više. Oslabljeni su odlaskom Zeca, ali su doveli Škuletića koji će im pomoći u svojim ciljevima. Imaju relativno novog trenera imaju par mladih i dobrih igrača. I jedni i drugi su izgubili u prvom kolu i moraće da nešto preduzmu kako bi upisali bodove u nastavku prvenstva. Ono što ide u prilog ovom paru je sigurno dobar teren koji će igračima ponuditi nešto bolju partiju. Očekujem otvoren mec i minimum 3 gola na meču. 3+


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje