utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU i PRVU LIGU SRBIJE! (07.08.2021)

I u novoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Mladost Lučani – Spartak : Ekipa Mladosti iz Lučana je tim koji najveći broj bodova osvaja na svom terenu, gde je svim ekipa jako teško da igraju, iskusna su ekipa i danas će igrati bez svog prvog strelca Bojovića. Sa druge strane Spartak se muči na početku sezone, igraju dosta slabo, iako imaju korektan sastav, ali posle poraza od Crvene Zvezde i Radničkog iz Kragujevca i samo remija sa Radničim iz Niša, mislim da samopouzdanje ekipe nije na visokom nivou. Odlična opcija na ovom susretu za neki dubl ili tiket je 1X na domaćina, dok je za singl jako dobra opcija W1.


PRVA LIGA SRBIJE:

Inđija – Kabel: Inđija želi da se ekspresno vrati u Super ligu, tim je donekle promenjen, došao je Milosavljev iz Kolubare, Ranđen iz Radničkog iz Kragujevca, Nedeljković iz Novog Pazara, uz to došao je trener Jandrić, iz IMT-a, po mnogima tima koji je igrao najlepši fudbal prošle sezone. U Kabelu su veliki problemi, oni su hteli u jednom trenutku i da odustanu od lige, ali su se ipak opredili da igraju, mada su hteli da odlože ovaj meč, tim je dosta slabiji pa se očekuje lagana pobeda Inđije.

Žarkovo – Železničar Pančevo: Žarkovo je dosta slabije nego prošle sezone, podmladili su tim, golman Šuljagić otišao je u Napredak, kao i još nekoliko igrača. Sa druge strane Pančevo je uz Javor i Inđiju glavni favorit za ulazak u viši rang, bilo je odlazaka nekih igrača poput Mihajlova, Radojčića, Stanića u Zvezdu, ali su dovedena jako dobra pojačanja za ovaj rang Protić, Žarko Marković, Saša Đorđević, Brana Ilić, pa zbog svega navedenog smatram da Železničar danas ne ostaje praznih šaka, X2 je osnovni predlog, za neke koji jure veće kvote mogu da probaju i W2.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje