četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (05.12.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Vojvodina – Mačva :U prvom današnjem meču Vojvodina na svom Karađordju će imati apsolutnu ulogu favorita protiv Mačve. Znamo da u Vojvodini ne cvetaju ruže što se tiče finansija međutim oni i bez para igraju odlično. Pobeđuju iz nedelje u nedelju i kad vam dolazi Mačva koja je u najvećim mogućim problemima u poslednjih par godina onda je jasno ko je favorit. Gosti su upisali pobedu u prošlom meču protiv Inđije međutim meč u Novom Sadu je preveliki zalogaj. Vojvodina ima manjih kadrovskih problema, ali verujem da će osvojiti 3 boda u današnjem mecu. Naravno da 1 plaća jako malo, ali verujem da cće Vojvodina pobediti uz minimum 2 postignuta gola. Za nešto hrabrije hendikep pobeda Vojvodine.

Partizan -Čukarički : Derbi meč ovog kola igra se u Beogradu na stadionu Partizana. Partizan u problemima koliko čujem i kako se piše bez Holendera koji ima koronu, tako da će imati problema sa već problematičnom realizacijom. U prošlom kolu su me demantovali pobedivsi 0:4 Tsc međutim na domaćem terenu su obično tesne pobede. Ali ono što mi upada u oči je gol razlika. Partizan je primio samo 2 gola u dosadašnjem toku prvenstva na domaćem terenu. Tako da koliko god imaju problema u napadu pobeđuju gotovo sve utakmice kod kuće. Čuka sa druge strane igra sasvim dobro međutim fali im Docić dosta, na strani ne blistaju, na poslednje 3 utakmice na strani računajući i kup nemaju pobedu. Jutros je bilo 1.4 na Partizan što smatram da treba da se odigra i na neki način ostanu u trci za titulom.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje