petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (07.06.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Mladost – Mačva: Jako nezgodan meč za tipovanje. Ekipe koje igraju meč bez značaja. Pogledao sam međusobne mečeve i video da uglavnom igraju 0-2 gola,ali to su bile takmičarske utakmice i nisam siguran da će i ovog puta biti tako. Ne znamo u kojim će sastavima izaći ali ako gledamo realno Mladost je kvalitetnija ekipa i iz tog razloga igramo 1. Možete da se ogradite sa kombinacijom 1x&0-3 jer stvarno ne mislim da će pasti 4 gola na ovom susretu,a gledajući kvalitet on je na strani domaćina.
Radnički Niš-Rad: Dolaskom novog trenera igra bolje mada rezultati ne pokazuju toliko ali bolje to izgleda nego ranije kod Kosanovića. Videćemo kako će se oporaviti od šoka u kupu i mozda i oni šansu daju mlađim igračima to ne znamo ali znamo da Rad igra zaista loše,tako da su zasluzeno na dnu sa Mačvom. Očekujem pobedu Radničkog,hrabriji mogu da probaju sa kombinacijom golova. Ja ću samo 1 zbog šoka u kupu all svakako su dosta kvalitetnija ekipa od gostiju. Srećno

Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje