subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (09.08.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Mačva – Crvena Zvezda: Uvek napomenen da su mi Zvezdine analize najkraće jer svi znamo kakvu ekipu ima Zvezda, ko je Zvezda u današnjem srpskom fudbalu pa ne bi da dužim. Danas ih dočekuje Mačva koja je startovala sasvim zadovoljavajuće sa 3 boda iz dve utakmice. Međutim igrali su protiv glavnih konkurenata u borbi za opstanak pa će se oni tako i ove godine boriti za opstanak u Super ligi. Sta reći ovde očekujem pobedu Zvezde, ne znam koliko laku jer gostuju u Šapcu, znala je Mačva da ih namuči i izbaci iz kupa npr , ali danas bez publike teško. Naravno da je dvojka očigledna, moja pretpostavka da će biti 0:3,0:2 otprilike pa po tome mozete da probate i kombinaciju sa golovima.

Mladost – Inđija: Zanimljiv meč u Lučanima, neće Mladost lako izaći na kraj sa Zelenima. Ne kažem da neće dobiti ali Inđija je zaslužila više od meča sa Voždovcem u prošlom kolu. Promašili su par izglednih prilika i u međuvremenu u odnosu na prvi meč na brdu su dobili poneko pojaččanje, neki igrači su se vratili iz povrede pa to izgleda malo bolje. Mladost kod kuće favorit protiv većine ekipa, ima dve pobede i sigurno će jurišati na treću. Igraju efikasno u prva dva meča malo netipično za njih,to je ekipa koja je iskusna i dugo je zajedno. Moj tip je 1x&2+.

Napredak – Radnik: Najteži meč za tipovanje ove nedelje, kako igraju i jedni i drugi može sve da dođe. Radnik igra za divno čudo otvoreno, padaju golovi na njihovim mečevima, prvo 4 na krovu, pa 5 u Surdulici. Sa druge strane Napredak se muči imaju problema sa timom i u samom klubu ne izgledaju stvari baš najbolje. Međutim pokazali su da su tvrd orah posebno protiv Partizana u Kruševcu tako da verujem da ce ići na prvu pobedu na domaćem terenu. Kažem sve je moguće pa je najbolje ovaj meč preskočiti, a ako neko voli izazove moj tip gg.

Radnički Niš – Novi Pazar: Pazarci nisu mogli da izaberu teži raspored od ovog koji su izvukli na početku. Uzeli su 3 boda iz takve dve utakmice sto je sjajno za njih, ali mislim da danas neće moći mnogo da nam ponude. To je samo moje mišljenje. Prve dve izuzuzetno teške utakmice su ostavile traga sigurno, a posebno ova druga gde su se psihicki i fizički jako potrošili. Niš sa druge strane očekivano, pobeda kod kuće, poraz na Marakani. Kod kuće su uvek favoriti kao i danas i očekujem da upišu nova tri boda protiv Pazaraca. Moj tip 1.

Spartak – Metalac: Subotičani igraju dobro u novoj sezoni, igraju otvoreno i napadački postižu golove, doduše ruku na srce imaju i nešto lakši raspored ii igraju protiv ekipa koje su ušle u Super ligu ove sezone, ali oni to na najbolji način koriste. Srećković, Tufegdžić, Nikolić deluju jako dobro tako da su danas favoriti na svom terenu. Metalac očekivano poraz u Nišu, posle toga tesna pobeda kod kuće protiv Mačve tako da su oni verovatno zadovoljni sa 3 boda u prva dva meča. Spartak je favorit zbog forme, iskustva u Super ligi tako da kvota na 1 od 1.25 je manje više realna, a za one koji bi malo da povecaju kvotu 1 i domaćin 2+ je sasvim u redu jer je u prva dva meča Spartak postigao 6 golova.
TSC – Zlatibor: TSC je krenuo kilavo na pripremama izgubili su neke mečeve od mađarskih klubova pa sam pomislio da će pasti u ovom prvenstvu što nikako ne bi voleo jer su prosle sezone izgledali sjajno. Silađi, Lukić, Zec, Duronjić igraju fenomenalno i sve osim lagane pobede na ovom mecu bilo bi prvorazredno iznenađenje. Pobedili su u prošlom kolu Rad sa igračem manje i postigli su dva gola protiv Voše u prvom kolu i podsetili nas da su jedna od najboljih napadačkih ekipa u ligi. Zlatibor se nije najbolje pokazao u prva dva kola, dva poraza 3:0, 0:2 i jako je teško očekivati da danas iznenade u Senti. Naravno u fudbalu je sve moguće, ali danas su teški autsajderi. Sve osim lagane pobede tsc-a je iznenađenje rekao sam to vec. 1 i 2+, 1 i 3+, možda čak i hendikep pobeda domaćina, pa kombinacija TSC daje gol u oba poluvremena sve bi to moglo da dođe. Ostaje nam da vidimo šta će od ovoga doći.
Čukarički – Rad: Mali gradski derbi ekipa i klubova koji su miljama jedno od drugog. Čuka odlična na početku, lagana pobeda protiv Inđije i sjajna utakmica u Novom Sadu podsetila nas je da Čuka može dosta i ove sezone. Rad sa druge strane i ove sezone borba za opstanak, dva poraza u prva dva meča nam pokazuje da će se ponovo mučiti da ostvare opstanak. Teško će do bodova na brdu, neću reci nemoguće. jer čuda se dešavaju, ali jako jako teško. Čuka je izraziti favorit tako da igramo 1 I 2+.

Voždovac – Vojvodina: Zanimljiv meč na krovu i jedini mini derbi u ovom kolu. Nemamo neke „jače“ utakmice tako da je na krovu poslastica. Težak meč za tipovanje kao i onaj u Kruševcu. Voždovac se digao pobedom u Inđiji pa ovaj meč dočekuju u nešto boljem raspoloženju mada  dalje nije to onaj Voždovac od početka prošle sezone. Fali dosta igrača Nikolić, Zlčić, Mikić, Hajdin itd…Imaju mladu ekipu koja će imati dosta uspona i padova ove godine. Voša ima pretežak raspored igrali su sa Tsc-om u prvom kolu pa onda Čuka pa sad Voždovac na veštackoj travi tako da ih žreb nije pogledao. Međutim kvalitetna su ekipa osvajači su kupa i moraju da uzimaju bodove pa i na gostovanju. Moj tip je x2&2+. Mislim da neće izgubiti Voša kao sto nisu ni od jačih ekipa ove sezone, a za neke koji vole da se baš kockaju može se probati 2, ali na sitno.
Partizan – Javor: Šta reći za početak Partizana ove sezone. Ne ide sve kako su zamislili, muče se dosta, primaju golove lako deluje da će se mučiti i ove sezone i da će Zvezda ponovo uzeti titulu. Ali ok tek je pocčelo pa ćemo videti kako će izgledati u nastavku. Oni danas prosto moraju da pobede i prilično sam siguran da će u tome uspeti. Javor nastavlja da igra otvoreno kao i prošle sezone, obe njihove utakmice ove sezone su usle u 3+ tako da mislim da će i sad biti golova, kao i u prošlom meču ovih rivala kad je bilo 6:2 za crno bele. Ne verujem da će baš biti toliko golova, ali tip 1 I 3+ deluje jako realno.
Proleter – Bačka: Mali derbi Severne Srbije u Novom sadu. Proleter sa dve pobede danas mora da bude favorit, prosto su sami krivi za tako nešto. Moraće da se nose sa ulogom favorita protiv Bačke koja je loše startovala ovu sezonu. Poraženi su od Mačve u Šapcu i kod kuće od Spartaka 1:3 i ako su pri rezutatu 1:2 promašili penal. Ova utakmica može da bude nezgodna, pitanje je koliko Proleter može u kontinuitetu da pobeđuje, a koliko može Bačka da gubi. Miriše na 1 to ćemo i odigrati, ali možda se treba ovde osigurati sa duplom sansom 1x&0-3. Proleter igra dobro mada je imao nešto lakši raspored koji su maksimalno iskoristili tako da videćemo da li nastavljaju seriju pobeda ili će Bačka konačno do prvih bodova.
Srećno!

Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje