četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (12.12.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Spartak – Vojvodina :U derbiju severa Srbije danas u Subotici sastaće se Spartak I Vojvodina. Duel dve ekipe koje dosta pažnje obračaju na napad, prosečno Spartak na domaćem terenu postiže oko 2 gola i ista je stvar sa Vojvodinom na gostovanju. Trener Lalatović pohvalio je napad Spartaka, pre svega Tufegdžića i krila Denkovića, Srećkovića i druge tako da je jasno odakle im preti najveća opasnost. Sa druge strane Vojvodina sa problemima u odbrani gde neće igrati Saničanin, ali i oni veruju u napad gde su na svim utakmicama ove sezone u gostima postigli pogodak. Napad predvođen Čovićem, Mrkajićem, Zukićem nam obećava jedan gol u mrezi Subotičana. Moj tip gg

Mačva – Rad: Svi znamo o kakvom se meču radi, definitivno duel dve najlošije ekipe u ligi sa mnogo problema i u jednom i u drugom taboru. Mačva već dugo u finansijskim problemima mada se bore pošteno i niko ih u poslednje vreme nije lako pobedio. Sa druge strane Rad do skoro problemi i sa koronom uz već duži period problem sa rezultatima i formom. Duel zaista dve ekipe koje vidim sledeće godine u Prvoj ligi Srbije. Međusobni mečevi nam govore da se igra jako tvrdo sa malim brojem golova tako da ovde očekujemo under ili opciju p/k x jer je ulog zaista veliki i ne verujem da će se bilo ko preterano otvoriti od samog starta.

Radnički Niš – Zlatibor: Radnicki Niš dočekuje ekipu Zlatibora na stadionu Čair. Izuzetno velika kvota koja nas je sve iznenadila i mislimo da ima value. Radnički je pravio tim da se ove godine bori za Evropu, nesto lošiji rezultati u početku sezone rezultirali su promeni trenera, trenutno je na kormilu Gaćinović koji važi za iskusnog i dobrog trenera za naše uslove. U prošlom kolu su upisali 3 boda na Banjici. Dovedeni su kvalitetni igrači poput Đuričkovića i Kovacčevića koji su došli iz Grčke, Momčilović iz Rumunije uz već starosedeoce Pantelića, Markovića, Ristića favoriti su u ovom meču. U slučaju pobede uhvatiće priključak za Evropom tako da zaista očekujemo pobedu Nišlija. Sa druge strane Zlatibor igra po sistemu toplo hladno, vezali su dva poraza,  poslednji u Milanovcu protiv Metalca 2:0. Očekujemo dominaciju domaće ekipe i rutinsku pobedu.

Novi Pazar – Metalac:  Zanimljiv meč u Pazaru danas. Domaći tim igra nešto bolje od dolaska novog šefa Bataka skupo su prodali kožu u Lučanima i sigurno da će danas na domaćem terenu pokušati da odigraju što bolje kako bi se podigli na tabeli. Tomić igra odlično i najbolji je igrač domaće ekipe uz još par igrača, pravo je pojačanje tima. S druge strane Metalac igra iznad svakog predviđanja. Odlični su zaista i uz malo sreće bili bi u samom vrhu tabele. Uspeli su da postignu 3 gola Vojvodini, namučili su sve ekipe i pobeđvali sve konkurente u borbi za opstanak I to vrlo lako. Posle 11 utakmica konačno su poraženi u Baćkoj, ali su I tamo postigli gol. U ovakvoj utakmici i jedni i drugi vide šansu za pobedom i ne verujem da će ući spustenog garda, a kvaliteta za po jedan gol sigurno da imaju. Moj tip gg

Voždovac – Partizan:  Uz onaj u Subotici ovo će biti derbi kola bez ikakve dileme. Prednost ipak ide gostima, Partizan uz dosta muka uspeva da pobeđuje u svojim mečevima. Tvrdo bez mnogo lepote, ali upisuju bodove. Pokušavaju da se priblize Zvezdi i da pobegnu Vojvodini u borbi za drugo mesto. U poslednjih 5 mečeva primili su samo jedan gol. Voždovac igra jako dobro ove sezone i oni su posle lošeg starta prijatno iznenađenje ove sezone. Imali su neke velike pobede posebno u Beogradu na krovu trznog centra protiv Radničkog iz Niša 5:0 pa Tsc 2:0 i imaju kvalitetne igrače. Danas će biti oslabljeni ne igranjem Nišića kapitena i Stojčeva. Partizan je ipak favorit i ako je domaći tim znao da debelo namuči i više puta pobedi goste. Bez obzira na sve moj tip je 2,a sa nesto hrabrije gg.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje